REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau nuo šiandien Lietuvos kino teatruose pradedama rodyti iš kojų verčiančiu humoru gausiai įdaryta rusų komedija „Apie ką dar galvoja vyrai?“, atskleisianti apie ką iš tiesų galvoja vyrai ir kokiomis temomis sukasi jų pokalbiai, kai šalia nėra moterų.

REKLAMA
REKLAMA

Naujametinėmis nuotaikomis alsuojančią juostą pristato šmaikštus rusų aktorių kvartetas prieš metus pirmojoje filmo dalyje „Apie ką kalba vyrai?“ jau atskleidęs visą tiesą apie vyriškus pokalbius, kurių moterys dažniausiai negirdi.

REKLAMA

Kadangi vyrai pirmojoje dalyje išsikalbėjo dar ne apie viską – šiemet žiūrovams pateikiamas dar juokingesnių situacijų kupinas komedijos tęsinys, žadantis tapti smagiausiu Naujametiniu humoro fejerverku.

Komedijos herojai nestokoja juokingų gyvenimiškų istorijų ir vertingų patarimų visiems atvejams. Pavyzdžiui, kaip paaiškinti meilužei, kad jau turi skubėti pas žmoną namo? Reikia maudyti vaiką! O kaip pasakyti, kad neketini palikti žmonos? Uošvė serga, reikia palaukti kol pasveiks!

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau komedija „Apie ką dar galvoja vyrai?“ turi ne tik linksminamąją, bet ir labai naudingą šviečiamąją funkciją – vyrukai pamatys, kaip jie atrodo iš šono, o moterys pagaliau sužinos apie ką gi iš tiesų galvoja jų vyrai.

Pralėkė visi metai, o jie vis dar kalba! Naujųjų metų išvakarėse netikėtai įstrigę reklamos agentūros biure keturi vyrai ir vėl dalinasi mintis apie moteris, pinigus ir futbolą... Bet juk jau visai netrukus Naujieji, tad čia įsipina ir dar viena tema – kaip juos kuo smagiau sutikti?

Ir ką daryti, jei mylimos jų žmonos ir draugės jau laukia namuose, puošia eglutę ir dengia šventinį stalą? Ar sulauks jų moterys? Ar suspės jie visi kartu sutikti Naujuosius metus?

Lietuviškai titruotas filmo anonsas:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų