REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Man patinka Brigita, nes ji yra naivi, stipri, kovotoja už savo teises, ryškus personažas. Serialo „Pavogta laimė“ tęsinyje ji tokia  išliks. Aišku, nuo tam tikrų  situacijų ji truputį keisis. Tačiau,  jos charakterio nepakeisiu, ji liks ta pati faina Briga,“– pasakoja aktorė Inga Norkutė. Naują „Pavogtos laimės“ sezoną žiūrovai pamatys jau pirmadienį 20.30 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA

Vienoje serialo „Pavogta laimė 2“ serijų Brigita susipyksta su savo mylimuoju teisėju Mariumi ir išvažiuoja į poilsio namus Druskininkuose pailsėti. Ten sutinka jauną vaikiną Paulių, kuris ją apdovanoja dėmesiu. „Brigita – moteris vulkanas, jai trūksta vyro dėmesio. O čia atsirado Paulius, jaunas, gražus vyras, kuris apibėrė komplimentais.  Kiekvienai moteriai yra svarbu komplimentai, gėlės, parodytas dėmesys. Taip Brigita su Pauliumi susuko poilsio namų romaniūkštį, - pasakoja Inga Norkutė.

REKLAMA

Inga nejautė jokios įtampos vaidindama su savo partneriu Mindaugu Papinigiu. Pasak aktorės, Mindaugas turi patirties kine, todėl pats pasiūlydavo, kaip atlikti tam tikrą sceną, išklausydavo jos patarimų. „Tiesa, nejauku mums buvo jau pirmo susitikimo metu vaidinti scenas lovoje. Tai sudėtinga. Vienas kito nepažinojom, tačiau Mindaugas – drąsus, viską žiūrėjo kaip į darbą, puikiai įsijautė į savo personažo amplua. Gerai, kad jis atskyrė vaidybą ir į mane žiūrėjo ne kaip į Ingą, o į Brigitą“, – teigia charizmatiškoji Inga.

REKLAMA
REKLAMA

Inga iki šiol juokiasi, jog vasarą spaudoje buvo pavadinta bučinių serialuose eksperte. Anot aktorės, tąsyk ji aiškino savo kolegei, kaip reikia techniškai gražiai bučiuotis prieš kameras. „Prie kelių kamerų „laižytis“ jausmingai – sunku. Žiūrinčiam serialą žiūrovui bučinys turi atrodyti tikras. Taip pasibučiuoti gali tik nedaugelis aktorių“, – šypsodamasi kalba aktorė.

Inga, paklausta, kas yra meilė, ilgai mąstė ir atsakė: „Kas yra meilė? Tokių metų moteriai - geras klausimas. Meilė – beprotybė, fainas dalykas. Iš pradžių būna keistas virpėjimas, pilve skraido drugeliai, vėliau bandai ją išlaikyti. Lipi tam tikrais laiptais, meilėje būna periodų, juos galima nuspalvinti įvairiomis spalvomis, pradedant rožine, raudona, žydra... Svarbiausia, meilėje iš kito nieko nereikalauti, o duoti, nebūti egoistė. Tada tavo ir jo akys būna laimingos, ir tai – meilė“, - pasakoja serialo „Pavogta meilė“ žvaigždė, vaidinanti meilės ieškančią kirpėją Brigitą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų