REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bankrutuojančio ,,Snoro“ kreditorius išgąsdino paskirtojo bankroto administratoriaus reikalavimas patiems apskaičiuoti palūkanas, kurias liko skolingas bankas. Jie baiminasi, kad jeigu apskaičiuos netiksliai, savo pinigų gali visai neatgauti, rašo dienraštis ,,Lietuvos rytas“.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienį „Snoro“ bankroto administratorius paragino kreditorius, kad jie pateiktų savo reikalavimus. Į kreditorių eilę stojo ne tik įmonės, bet ir gyventojai, laikę banke didesnę negu apdraustą 345 tūkst. litų sumą, bet ir asmenys, turėję banko indėlių sertifikatus, obligacijas, akcijas.

REKLAMA

Bankas vakar interneto svetainėje paskelbė specialią formą, kurią reikia užpildyti kreditoriams. Joje reikia įrašyti reikalaujamą sumą ir patiems apskaičiuoti palūkanas. Pastarasis reikalavimas supykdė kreditorius.

„Tai - niekaip nepaaiškinamas sprendimas. Jau ir taip buvo problemų dėl indėlių, o čia dar tiksliai palūkanas reikia apskaičiuoti“, - stebėjosi banko „Snoras“ indėlininkų ir kreditorių asociacijos vadovas Danas Arlauskas. Pasak jo, „Snoro“ indėlininkų ir kreditorių asociacija dar spręs, kaip reaguoti į šį akibrokštą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų