REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2011 m. pasižymėjo Lietuvos įžymybių vestuvių gausa. Prie altoriaus nepabijojo dar kartelį žengti daug žvaigždžių, o kai kas apturėjo ir pirmąją santuoką.

2011 m. pasižymėjo Lietuvos įžymybių vestuvių gausa. Prie altoriaus nepabijojo dar kartelį žengti daug žvaigždžių, o kai kas apturėjo ir pirmąją santuoką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pateikiame Jums pačias įsimintiniausias 2011 m. vestuves.

Renata Paleičikaitė ir Jurgis Polujanskas

Pora į savo vestuves įsileido tik vieno įžymybių pamėgto žurnalo žurnalistus. Jaunikiui tai jau ne pirmoji santuoka, o Renata prie altoriaus žengė pirmą kartą. Nuotakos suknele pasirūpino pats Juozas Statkevičius.

REKLAMA

Karina Krysko ir Saulius Skambinas

Ši garsenybių pora žiedus sumainė sūnelio Majaus gimimo išvakarėse. Nebuvo nei fotografų, nei baltų suknelių. Tiesiog jauki judviejų jungtuvių ceremonija. Pora prasitarė, kad didesnę puotą atidėjo ateičiai.

K. Krysko ir S. Skambinas (Fotodiena.lt/R. Dačkaus nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)K. Krysko ir S. Skambinas (Fotodiena.lt/R. Dačkaus nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Merūnas Vitulskis ir Erika Vilčinskaitė

Jaunavedžių pora nusprendė, kad nuo žiniasklaidos nesislapstys ir mielai pozavo fotografams. Ceremonijos metu nuotaka vilkėjo tradicinę baltą suknelę be rankovių, kurią siuvosi viename Kauno salonų. Jaunavedžiai neslėpė jaudulio, cereminijos metu jaunosios akyse pasirodė ašaros, tačiau abu tikino esantys be galo laimingi. Atlikėjas tikino, kad dėl savo sprendimo tuoktis yra visiškai tikras, nes per beveik septynerius draugystės  su Erika metus, jiedu turėjo pakankamai laiko įstikinti savo jausmų tikrumu.

REKLAMA
REKLAMA

Merūnas Vitulskis ir Erika Vilčinskaitė susituokė bažnyčioje (Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Merūnas Vitulskis ir Erika Vilčinskaitė susituokė bažnyčioje (Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Šorena Džaniašvili ir Audrius Bružas

Pora nenorėjo žurnalistų dėmesio, tad į savo vestuvių ceremoniją įsileido tik vieną žurnalą. Šorena ir Audrius susituokė Zarasuose. Pasak šaltinių, medų porelė kopinėjo Gruzijoje.

Audrius Bružas ir Šorena. (Respublika.lt) (nuotr. Balsas.lt)Audrius Bružas ir Šorena. (Respublika.lt) (nuotr. Balsas.lt)

Natalija Zvonkė ir Danielius Bunkus

Vestuvės buvo slaptos ir žiniasklaidai nepasiekiamos. Pora santuoką įregistravo privačioje ceremonijoje ant jūros kranto, kurioje dalyvavo tik artimiausi draugai bei šeimos nariai. Abiems ši santuoka jau antroji. Prieš tai Natalija buvo susituokusi su Deividu Zvonkumi, o apie šias vestuves kalbėjo visa Lietuva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Natalija Zvonkė ir Danielius Bunkus (nuotr. Fotodiena.lt/Audriaus Bagdono)Natalija Zvonkė ir Danielius Bunkus (nuotr. Fotodiena.lt/Audriaus Bagdono)

Mindaugas Stasiulis ir Karolina Budukevičiūtė

M-1 radijo laidų vedėjas Mindaugas ir Karolina tuoktuvėms pasirinko Verkių rūmus. Jaunosios įvaizdžiu rūpinosi žvaigždžių pamėgtas stilistas Kęstutis Rimdžius. Ceremonijoje dalyvavo poros artimieji bei draugai. Romantišką atmosferą sukūrė styginių kvartetas. Tai yra antroji M. Stasiulio ir pirmoji jo išrinktosios santuoka.

Mindaugas Stasiulis (TV3 nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Mindaugas Stasiulis (TV3 nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Liudas Mikalauskas ir Sigita Vėželytė

Treji metai – tiek laiko  operos solistas Liudas Mikalauskas draugavo su savo mylimąja. 25 metų solistas tuoktuvėms pasirinko jaukią, nedidelę Paberžės Švenčiausios mergelės Marijos apsilankymo bažnyčią. Jo išrinktoji - Sigita,  politikos mokslų studentė. Pora susipažino Pervalkoje, būtent joje vyras ir pasipiršo savo mylimajai.

REKLAMA

Liudas Mikalauskas (D. Vasiliauskienės nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Liudas Mikalauskas (D. Vasiliauskienės nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Laima Tamulytė ir Gediminas Stončius

Pora davė santuokos įžadus Molėtų bažnyčioje. Jaunoji pasipuošė sesers kurta suknele. Pora nusprendė susituokti po dvylikos metų draugystės.

Laima Tamulytė (nuotr. Elta) (nuotr. Balsas.lt)Laima Tamulytė (nuotr. Elta) (nuotr. Balsas.lt)

Ieva Prudnikovaitė ir Modestas Pitrėnas

Tuoktuvės įvyko Bernardinų bažnyčioje. simylėjėlius sutuokė kunigas Julius Sasnauskas. Jaunieji savo vestuvių nuotraukas patalpino socialiniame tinklapyje facebook.com.

 

Ieva Prudnikovaitė ir Modestas Pitrėnas (Balsas.lt/Ruslanas Kondratjevas) (nuotr. Balsas.lt)

Ieva Prudnikovaitė ir Modestas Pitrėnas (Balsas.lt/Ruslanas Kondratjevas) (nuotr. Balsas.lt)

Alanas Chošnau ir Valda Rukštelytė

Galime drąsiai teigti, kad tai pačios slapčiausios metų vestuvės. Kalbama, kad vestuvės įvyko Šiaulių bažnyčioje, o medus buvo kopinėjas Rygoje.

Alanas Chošnau (Ruslano Kondratjevo nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Alanas Chošnau (Ruslano Kondratjevo nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų