REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš aštuonerius metus Anos gyvenime įvyko tragedija. Motociklo avarijoje ji neteko kojos. Tuomet dar nepilnametė, vos 14-os sulaukusi mergina, važiavo su savo pažįstamu Stanislovu. Teismas avarijos kaltininkui Stanislovui priteisė sumokėti Anai piniginę kompensaciją - 32 000 Lt. Tačiau per aštuonerius metus dabar jau trisdešimtmetis vyras sugebėjo merginai sumokėti tik penkis ar šešis šimtus litų.

REKLAMA
REKLAMA

Laimei, netekus kojos, Anos gyvenimas nesugriuvo. Ji ištekėjo, susilaukė dviejų vaikelių, tačiau jaunai šeimai šiuo metu labai trūksta pinigų. O Stanislovas, suaugęs vyras, vis dar slepiasi už savo mamos pečių. Ji ne tik išlaiko sūnų iš savo kuklios pensijos, bet dar ir gina. Girdi, dėl avarijos kalčiausi... Anos tėvai, kam leido nepilnametei važiuoti motociklu. Pats Stanislovas, per gyvenimą nesugebėjęs net pusmečio oficialiai padirbėti, kaltės kaip ir neneigia, tačiau kompensacijos neskuba sumokėti. „Nėra darbo“, - daug kartų girdėtas pasiteisinimas, kuriuo taip mėgsta dangstytis tinginiai.

Praradusi viltį gražiuoju atgauti jai teismo priteistus pinigus, Ana kreipėsi į televizijos laidą „24 valandos". Tai jau ne pirmas atvejis, kuomet laidos žurnalistams tenka spręsti tokio pobūdžio problemas. Kaip sekėsi šį kartą, žiūrėkite trečiadienį 16.40 per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų