REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lotus Renault GP“ komandos vadovas Ericas Boullieras pareiškė, kad 2011 metų sezone komanda daugiausiai prarado dėl to, kad nebuvo lenko Roberto Kubicos, nei dėl priekinio dujų išmetimo sistemos koncepcijos.

REKLAMA
REKLAMA

Ericas Boullieras, „Lotus Renault“: „Robertas, be jokios abejonės, tapo pagrindine sezono netektimi, nes tai buvo sportinis praradimas, kuris tiesiogiai  paveikė bolido greitį ir tapo dideliu smūgiu komandos dvasiai.

REKLAMA

Bet taip pat patyrėme ir netiesioginius nuostolius. Valios stiprumas, jo autoritetas komandoje... negaliu apsakyti žodžiais, kiek tai buvo svarbu, ir įvertinti nuostolius, bet esu tikras, patariant Robertui, mūsų bolidas būtų vystomas kitaip, būtume galėję pasiekti daugiau iš priekinio išmetimo sistemos, nei pasiekėme.

Praėjęs sezonas buvo nelengvas visiems komandos darbuotojams, nes rezultatas buvo nuviliantis. Tai turėtų mums padėti padaryti išvadas ir patobulėti ateityje. Galbūt bolidas, sukurtas Robertui, kartu su juo galėjo kovoti dėl vietos pirmame trejetuke, bet iš tiesų komanda nusileido dėl daugelio dalykų. Neslėpsiu, praėjęs sezonas buvo arti katastrofos, bet iš tiesų tokia patirtis mus daug ko išmokė.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų