REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Populiariausia interneto kino duomenų bazė, plačiau žinoma kaip IMDb paskelbė šių metų populiariausius tinklalapio aktorius. „Žiūrimiausiomis“ šiais metais tapo abi filmo „Juodoji gulbė“ aktorės – Natalie Portman ir Mila Kunis.

REKLAMA
REKLAMA

„Oskarais“ apdovanotos kino juostos žvaigždės „ieškomiausių“ šių metų aktorių dešimtuke užėmė pirmąją ir antrąją vietas už savęs palikdamos šešerius metus iš eilės jame dominavusį Johny Deppą.

REKLAMA

Populiariausių šių metų aktorių sąraše šalia J. Deppo išsirikiavo tokios žvaigždės kaip George'as Cloney ir Chirstianas Bale'as. Taip pat į jį pirmą kartą ir tokie kylantys Holivudo talentai kaip Jennifer Lawrence, Emma Stone ir Chrisas Hemsworthas.

Populiariausia metų aktore pagal IMDb reitingus tapusiai N. Portman šiemet pavyko laimėti pirmąjį karjeroje „Oskaro“ apdovanojimą, pagimdyti sūnų ir suvaidinti net trijuose filmuose – romantinėje komedijoje „Be įsipareigojimų“,  Viduramžių laikų parodijoje „Jūsų nešvankybe“ ir komiksų pagrindu sukurtame veiksmo filme „Toras“.

REKLAMA
REKLAMA

M. Kunis už savo vaidmenį Darreno Aranofskio režisuotoje baleto melodramoje buvo apdovanota „Auksiniu gaubliu“. Aktorė taip pat nusifilmavo romantinėje komedijoje su Justinu Timberlake'u „Draugiškas seksas“ ir yra populiaraus animacinio serialo „Šeimos bičas“ kūrybinės grupės narė.

Visas populiariausių IMDb metų aktorių sąrašas:

1.      Natalie Portman

2.      Mila Kunis

3.      Johnny Deppas

4.      Emma Stone

5.      Chrisas Hemsworthas

6.      Olivia Wilde

7.      Jennifer Lawrence

8.      George'as Clooney

9.      Ryanas Goslingas

10.  Christianas Bale'as

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų