REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmąją Kalėdų dieną triuškinamą pergalę prieš „Klin“ iškovojusi Vilniaus „Baltica“ (8:2), vakarykščiame susitikime patyrė beveik tokį patį pralaimėjimą – rezultatu 3:8 (1:2, 1:4, 1:2) ji nusileido Rusijos komandai. Vyr. „Baltica“ stratego Dmitrijaus Medvedevo teigimu, turėtas pranašumas kardinaliai pasikeitė dėl itin silpnai sužaidusių vartininkų bei pagrindinių žaidėjų trūkumo, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Paskutiniame susitikime varžovai pakeitė savo vartus, juos gynė žaidėjas iš aukščiausios lygos, o tai gerokai apsunkino mūsų darbą. Šios rungtynės parodė, kad mūsų vartai dar nėra pajėgūs „atstovėti“ reikiamame lygyje – kiekvienas varžovų metimas tapo įvarčiu. Sausį grįš iki šiol pagrindiniu vartininku buvęs Nikiforas Ščerba, kuris Lenkijoje gydėsi kelio traumą, tačiau jam reikės dar laiko atgauti turėtą formą. Taigi, turime rimtą galvos skausmą – iki atkrentamųjų pradžios rasti dar vieną vartininką“, – sakė vyr. treneris.

REKLAMA

Antradienio mače įvarčius Vilniaus klubui pelnė Antonas Medvedevas (16min.), Aleksandras Lačichinas (26min.) ir Richardas Pinka (35 min.). Reguliariajame sezone „Baltica“ su „Klin“ jau sužaidė šešias rungtynes, iš kurių penkias laimėjo. D. Medvedevo teigimu, tai tikrai geras rezultatas, kuris, jei ne vakarykštės rungtynės, būtų tiesiog puikus.

„Mums labai trūko pagrindinių žaidėjų. Išvykome be tokių puolėjų, kaip Andrius Židkovas ir Miroslavas Božekas, be to, stipriau apsirgęs komandai nebegalėjo padėti Davidas Jaško, o dėl antrajame susitikime surinktų baudos minučių nebežaidė ir Romanas Pantiuchovas. Dar daugiau, po pirmojo kėlinio traumas gavo Borisas Rejžekas ir Ilja Afanasijevas. Esant tokioms aplinkybėms, labai rimtas vaidmuo teko būtent vartininkams, tačiau, deja, jie pasirodė per silpnai“, – sakė D. Medvedevas.

24 rungtynes sužaidusi Vilniaus „Baltica“ savo Vakarų divizione vis dar žengia antra – turėdama 48 taškus ji nusileidžia tik Maskvos „Zelenograd“ komandai, kuri, sužaidusi trejomis rungtynėmis daugiau, turi 55 taškus. Trečiąją Vakarų diviziono poziciją užima komanda OGI, kuri kaip ir „Zlenograd“ yra jau sužaidusi 27 rungtynes. OGI savo sąskaitoje turi 39 taškus. Su šia komanda „Baltica“ susitiks jau netrukus, sausio 11, 13 ir 14 dienomis, žaisdama namuose – Vilniaus Pramogų arenoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų