REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Besilaukianti moteris – tikras meno kūrinys. Tereikia išsirinkti tinkamus drabužėlius, batelius ir aksesuarus. Kaip tik tai padaryti mes jums ir padėsime.

Besilaukianti moteris – tikras meno kūrinys. Tereikia išsirinkti tinkamus drabužėlius, batelius ir aksesuarus. Kaip tik tai padaryti mes jums ir padėsime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kad ir kokia pikta nubudai šį rytą, kad ir kiek kankintų pykinimas ar prasta savijauta, atsistok prieš veidrodį ir gerai apžiūrėk savo kūną, kuris kinta kiekvieną dieną. Augantis pilvukas primena apie angelėlį, kuris greitai ateis į šį pasaulį. Nusišypsok ir atsimink – esi pati gražiausia!

REKLAMA

Suknelė

Liko vos kelios dienos iki paskutiniojo metų vakaro. Siūlome pasipuošti suknele. Žiemą ypač tinka suknelės iš šiltesnio natūralaus audinio. Nėštukės turėtų rinktis laisvai krintančias suknutes, kurios nevaržo judesių, o juosmens nespaudžia diržas. Sukneles patariama derinti prie timpių arba šiltesnių pėdkelnių (puikus pasirinkimas – spalvotos pėdkelnės). Jas gali derinti prie suknelės spalvų. Jei baiminiesi, kad vakare gali būti kiek vėsu arba teks eiti į lauką, kaklą papuošk prabangiu šiltu šaliku arba vilnone skara iš močiutės spintos. Vintažinė nėštukė – ar gali būti jaukiau?

REKLAMA
REKLAMA

Spalvos

Tiek suknelę, tiek švarkelį, tiek kitus drabužius, rinkis ryškių spalvų. Gana rengtis juodai, tarsi nėštumo dienos būtų pačios nelaimingiausios. Rinkis raudoną kelius siekiančią suknelę, geltoną tuniką, violetinį švarkelį, mėlyną kardiganą! Nebijok spalvų, prisijaukink jas ir net pati pilkiausia diena taps šviesesnė!

Avalynė

Jei žinai, kad Naujuosius sutikinėsi uždaroje patalpoje, gali nusivežti patogias šlepetes (jei nesi tikra, kad namų šeimininkė tau duos) arba vilnones kojines. Labai svarbu, kad nebūtų kojoms šalta. Juk ne veltui senolių išmintis sako, jog jei sušals kojos, tai greitai sušals ir visas kūnas. Tavo kojytės privalo kiurksoti šiltose šlepetėse arba kojinėse. Jei nori išlikti elegantiška, tavęs laukia draugų fotosesija ar šokiai, turėk su savimi žemakulnius batelius, su kuriais jautiesi itin patogiai. Tokie bateliai leis smagiai jaustis šokių sūkuryje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA



Aksesuarai

Priklausomai nuo vakarėlio temos, gali rinktis stilingą skrybėlaitę. Ji suteiks žavesio. Jei mažiau dėmesio skirsi drabužiams, tai skrybėlaitė suteiks savotiškos paslapties ir užgoš trūkumus. O jei laukia ramus pasisėdėjimas su draugais, puoškis įprastais aksesuarais – masyviu kaklo papuošalu, apyranke su akmenimis ar žiedais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų