REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

1996 metų pasaulio „Formulės-1“ čempionas Damonas Hillas džiaugiasi, kad Kimi Raikkonenas grįžta į prestižines lenktynes, ir mano, kad suomis galės laimėti dar kelis titulus.

REKLAMA
REKLAMA

D. Hillas: „Šaunu, kad Kimi grįžta, linkiu jam sėkmės! Jam teks įrodyti, kad neprarado ankstesnių įgūdžių, tačiau jis atsidūrė geroje komandoje ir yra pakankamai jaunas. Kimi jau tapo pasaulio čempionu, o aš jo amžiaus tik debiutavau „Formulėje-1“, todėl neabejoju, kad jis dar turės galimybę laimėti porą titulų.“

REKLAMA

Nors šiais metais „Red Bull Racing“ ir Sebastianui Vetteliui lygių nebuvo, britas tikisi, kad kitą sezoną varžovai sugebės užmegzti kovą su austrų komanda.

D. Hillas: „Nors manau, kad Adrianas Newey yra fantastiškas specialistas, o Sebastianas Vettelis, Markas Webberis ir „Red Bull Racing“ – puiki komanda, norėtųsi, kad kas nors sumaišytų jiems kortas. Jie užima lyderių pozicijas ir nori jose likti, tikiuosi, kad tai padaryti jiems nebus lengva. Kitais metais pamatyti įtemptą kovą tarp trijų TOP komandų – tai būtų šaunu!

Man atrodo, praėjęs sezonas buvo labai įdomus. Nuostabus čempionatas! Esu patenkintas situacija sporte, tačiau dar daug ką reikia aptarti. „Formulė-1“ – puiki pramoga, bet esu tikras, kad jai labai svarbi Europa ir Didžioji Britanija, į tai reikia akcentuoti dėmesį. Esmė ne dėl pelno, o dėl to, kad etapas rengiamas ten, kur žmonės išmano sportą ir jį vertina – nereikėtų iš jų atimti galimybę atvykti į lenktynes.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų