REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį Anglijos „Premier“ lygoje sužaistos trejos rungtynės.Ir toliau pergales skina Londono „Tottenham“ klubas, šį sykį išvykoje 2-0 įveikęs „Norwich“. Abu įvarčius nugalėtojams antrajame kėlinyje pelnė Garethas Bale'as.

REKLAMA
REKLAMA

Įdomu tai, kad sostinės ekipa per pastaruosius 15 mačų surinko daugiau taškų (38) nei bet kuris kitas varžovas. Dabartiniai lyderiai „Manchester United“ ir „Manchester City“ iškovojo po 36 taškus.

REKLAMA

Nepaisant to, „Tottenham“ turnyrinėje lentelėje vis dar atsilieka nuo Mančesterio vienuolikių septyniais taškais, bet yra sužaidusi vieneriomis rungtynėmis mažiau.

Du taškus prarado Londono „Arsenal“ klubas, namie sužaidęs tik lygiosiomis 1-1 su „Wolverhampton“. Sostinės ekipai nepadėjo ir tai, kad paskutines 16 minučių svečiai žaidė mažumoje, mat iš aikštės už grubią pražangą prieš Mikelį Artetą buvo pašalintas Nenadas Milijašas.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, „Arsenal“ pirmavo nuo 8 minutės, kai po tikslaus Yossi Benayouno perdavimo pasižymėjo Gervinho, bet po pusvalandžio pusiausvyrą atstatė Stephenas Fletcheris.

Arsene'o Wengero auklėtiniai visą likusį laiką dominavo, tačiau niekaip nesugebėjo antrą sykį nuginkluoti itin sėkmingai vartus gynusio Wayne'o Hennessey.

Londono „Arsenal“ 1 - 1 „Wolverhampton“

8' [1 - 0] Gervinho

38' [1 - 1] S.Fletcher

75' iš aikštės pašalintas N.Milijas („Wolverhampton“)

„Swansea“ 1 - 1 „Queens Park Rangers“

14' [1 - 0] D.Graham

58' [1 - 1] J.Mackie

„Norwich“ 0 - 2 Londono „Tottenham“

55' [0 - 1] G.Bale

67' [0 - 2] G.Bale








szólj hozzá: Norwich - Tottenham 0:2

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų