REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Antradienį, gruodžio 27 d. sostinės „Pramogų arenoje“ įvyko tradicinis „Liepsnojančio ledo“ šou. Garsiausios Lietuvos dailiojo čiuožimo poros Margaritos Drobiazko ir Povilo Vanago jau dešimtąjį – jubiliejinį – kartą organizuojamas renginys, tradiciškai buvo parengtas pasiūlant publikai įspūdingą pasirodymų įvairovę. Linksmo renginio laukę žiūrovai galėjo mėgautis įspūdingus triukus demonstravusių pasirodymais, o tuos, kuriems įdomesnė dailiojo čiuožimo estetikos pusė, stebino kaip visuomet gausus Europos ir pasaulio čempionų būrys.

REKLAMA
REKLAMA

Renginys prasidėjo teatrališku visų vakaro dalyvių šokiu, kuriame atlikėjai, neatpažįstamai persirengę nuošalaus kaimo gyventojais, vienas po kito niro iš tamsos, lydimi tik pamėkšliškai veidus nušviečiančių žiburėlių. Improvizuotos dalyvių porų kovos kaip ir galima tikėtis pagal scenarijų baigėsi teigiamos energijos pliūpsniu.

REKLAMA

Kaip pagrindinės programos įžangoje minėjo šou organizatoriai, „Liepsnojantis ledas“ per dešimtmetį pergyveno daugelį Lietuvoje rengtų šou. Publiką šis renginys taip pat „užsiaugino“ – sostinės „Pramogų arena“ antradienio vakarą buvo pilnutėlė.

Nauja programa, tradiciškai buvo parengta orientuojantis į itin plačią auditoriją, todėl ir šiais metais „Liepsnojantis ledas“ buvo įvairialypis. Itin gausių publikos ovacijų kaip ir praėjusiais metais sulaukė jaunieji talentai – latvis Denisas Vasiljevsas, Saulius Ambrulevičius, o ypatingai – ūgtelėjusi Goda Butkutė.

REKLAMA
REKLAMA

Ryškiausias vakaro solo pasirodymas priklauso Tomašui Verneriui. Skambant vasaros hitui LMFAO – „I'm Sexy and I Know It“ jis sušoko tikrą striptizą ant ledo. Tiesa, jei po pasirodymo jis nusimetė kelnes likdamas su efektingai atrodančiomis aukso spalvos strupikėmis, tai grįžęs bisui nusirengė ir marškinėlius.

„Liepsnojančio ledo“ organizatoriai, publikos numylėtiniai Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas šiais metais turėjo rimtų konkurentų. Įdomu tai, kad jais šį kartą tapo ne du kart pasaulio čempionai  Elena Leonova ir Andrey Khvalko ar Fiona Zaldua ir Dmitryjus Sukhanovas, o ledo akrobatų Vladimiro Besedino ir Oleksijaus Polischuko duetas. Jei pirmasis vyrukų šou privertė publiką skaniai nusikvatoti, tai per antrąjį didelė dalis žiūrovų raitėsi iš juoko. Galbūt ne tokie juokingi, tačiau kupini pavojingų triukų buvo kitos parodijų meistrų poros – Akopo Manoukiano ir Aido Reklio pasirodymai.

Ypatingą numerį publikai pademonstravo ir unikalų dailiojo čiuožimo bei oro akrobatikos įgūdžių derinį turinti viešnia iš Kanados – Emanuelle Balmori. Galbūt ne visai susiję su ledu, bet dėl to ne mažiau efektingi buvo ir jaunųjų „Miraculus“ akrobatų pasirodymai ant batuto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų