REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors policija dar gruodžio pradžioje įspėjo apie petardų pavojingumą ir priminė jų naudojimo taisykles, nelaimingų atvejų neišvengta ir per šias Kalėdas.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį apie 20 val.  Klaipėdoje, Varpų gatvėje, nenustatyto asmens mesta petarda pataikė į daugiabučio buto langą . Sprogimo banga jį pavertė šukėmis. Laimei, įvykio metu bute buvę žmonės nesužaloti. Jiems tik teko keisti langą, kurio vertė siekia 400 litų.

REKLAMA

Tą pačią dieną, valanda vėliau,  Alytuje sprogdindamas petardą susižalojo 36 metų D. V., kuris dėl sumušimo ir akių nudegimo gydomas ambulatoriškai. Pasak policijos, įbedęs pirotechnikos priemonę į žemę vyriškis ją uždegė ir paskui pažiūrėjo, ar yra žiežirbos. Tuo metu petarda suveikė.

Dar vienas nelaimingas atsitikimas įvyko sostinės Antakalnio gatvėje. Jau antradienį, gruodžio 27 d., apie antrą valandą nakties  namo kieme sprogdindamas petardą susižalojo 22 metų K. A, kuris dėl plėštinės žaizdos plaštakoje gydomas ambulatoriškai. Jaunuolis laikė pirotechnikos priemonę rankose, kai ji jau suveikė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų