REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kūčių vakarą Medininkų poste sulaikytas iš Baltarusijos įvažiavęs kontrabandininkas, cigaretes slėpęs bagažinėje įmontuotoje žemų dažnių kolonėlėje.

REKLAMA
REKLAMA

Kūčių vakarą į Medininkų posto teritoriją iš Baltarusijos įvažiavo Lietuvos piliečio E. R. vairuojamas automobilis. Nors vairuotojas teigė, kad teturi du leistinus pakelius cigarečių, pareigūnai nusprendė detaliai patikrinti transporto priemonę.

REKLAMA

Apžiūrėjus bagažinėje įmontuotą žemų dažnių kolonėlę įtarimai pasitvirtino: už jos sienelės buvo rastas rūkalų krovinys – 10 tūkst. vienetų cigarečių daugiau kaip už 3,6 tūkst. litų.

Panašus atvejis užfiksuotas ir keliomis valandomis vėliau, kai buvo nuspręsta patikrinti į postą atvykusį Baltarusijos piliečio V. S. vairuojamą automobilį. Šį kartą specialiai įrengtas slėptuves pareigūnai aptiko automobilio slenksčiuose ir buferyje, taip pat už galinių sparnų apdailos. Iš viso slėptuvėse rasta rūkalų beveik už 9 tūkst. litų.

Pažeidėjams surašyti teisės pažeidimų protokolai, nelegalūs cigarečių kroviniai ir juos gabenusios transporto priemonės sulaikyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų