REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Turiu deimantą, ir ne vieną, bet kokia jų kaina – nesakysiu“, – atskleidė prabangioji elito vakarėlių viešnia Inga Paksaitė. Garsi ir turtinga moteris prisipažįsta – ji labai mėgsta brangenybes, o ypač – deimantus, todėl turi jų tikrai ne vieną.

REKLAMA
REKLAMA

Milijonieriaus Antano Boso žmona Daina nesikuklina – jai priklauso net du prašmatnūs automobiliai, zoologijos sodas su žirgais bei meškomis ir pilna spinta tūkstančius kainuojančių kailinių, įsigytų iš kailių imperijos savininkės Nijolės Veličkienės bei kitų garsių dizainerių.

REKLAMA

„Turėjau kailinius iš „Nijolės“ kailių salono, bet valykla juos sugadino. Nekokybiški buvo kailiniai. Reiktų Nijolės paklausti, kodėl taip atsitiko“, – „Nuodėmių dešimtukui“ guodėsi elito atstovė ponia Daina Bosas. Tačiau kiek visa ta prabanga kainuoja, ponia Daina neatskleidžia: „Nenoriu būti nepadori ir erzinti žmonių.“

Jau šiandien, antradienį, gruodžio 27-ąją, „Nuodėmių dešimtuke“ – prabangiausių Lietuvos milijonierių dešimtukas. Žinomiems ir įspūdingais turtais besipuikuojantiems Lietuvos ponams ir ponioms artėja sunkūs laikai – jų prabangiam gyvenimui apmokestinti Seimo nariai paruošė prabangos mokestį.

REKLAMA
REKLAMA

Prabangūs Seimo nario Broniaus Bradausko medžioklės šautuvai, verslininko Visvaldo Matijošaičio prašmatnusis „Maserati“, spindintys Ingos Paksaitės deimantai, ištaigingi milijonieriaus Beno Gudelio namai ir vilos, milijonus kainuojančios Stasio Brunzos antikvarinių automobilių kolekcijos, įspūdingiausios Brazauskų šeimynos jachtos, veisliniai Antano ir Dainos Bosų žirgai, didžiulės Laimos Mertinienės investicijos į plastines operacijas, šimtus tūkstančių kainuojantys Astos Valentaitės ir D. Bosas kailiniai, prabangūs Rolando Pakso pasiskraidymai lėktuvu – kurios Lietuvos milijonierių prekės brangiausios?

Kurio milijonieriaus jachta brangiausia? Kuriam turtuoliui priklauso prašmatniausia vila? O kurios ponios kailiniai – prabangiausi? Lietuvos turtuolių prabangos prekių dešimtukas – jau šiandien, antradienį, gruodžio 27-ąją, 20.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų