REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalėdų išvakarėse parlamentarai, sugiedoję himną, užbaigė rugsėjo 10 d. prasidėjusią Seimo rudens sesiją.

REKLAMA
REKLAMA

Seimo Pirmininkė Irena Degutienė linkėjo kolegoms meilės, laimės, sėkmės, kuo geriausių artėjančių Naujųjų metų ir svajonių išsipildymo.

REKLAMA

Seimo vadovė pažymėjo, kad šis prieškalėdinis posėdis buvo paskutinis šios kadencijos parlamentarams, nes kitais metais prieš Kalėdas bus jau kitos kadencijos Seimas, kiti veidai.

„Dėkodama jums noriu pasakyti, kad, nepaisant politinių kautynių, išliktume žmonėmis, nesvarbu kaip kieno likimai susiklostys“, - baigdama posėdį sakė I. Degutienė.

Parlamentarai, per šį politinį sezoną patvirtinę svarbiausią 2012 metų finansinį dokumentą - šalies biudžetą ir lydimuosius dokumentus, ketina šiek tiek atsikvėpti.

REKLAMA
REKLAMA

Jeigu nebus šaukiama neeilinė sesija, į plenarinius posėdžius politikai rinksis kitų metų kovo 10 d. prasidėjus pavasario sesijai. Tačiau ir tarp sesijų tradiciškai posėdžiaus Seimo komitetai ir komisijos.

Seimas kasmet renkasi į dvi eilines pavasario ir rudens sesijas. Pavasario sesija prasideda kovo 10 dieną ir baigiasi birželio 30 dieną. Rudens sesija prasideda rugsėjo 10 dieną ir baigiasi gruodžio 23 dieną. Seimas gali nutarti sesiją pratęsti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų