REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„LG Electronics“ (LG) atnaujino ir trimačio vaizdo televizoriams „Cinema 3D Smart TV“ pritaikė nuotolinio valdymo pultelį „Magic Remote“. Jis pasipildė naujomis funkcijomis – „Voice Recognition“, „Wheel“, „Magic Gesture“ ir „Pointing“.

REKLAMA
REKLAMA

„Užtikrindami patogų 3D televizoriaus žiūrėjimą, neapsiribojame tik aukštos rezoliucijos vaizdu ir lengvais 3D akiniais. Didelę patogumo dalį lemia nuotolinio valdymo pultelis. Naujomis funkcijomis papildytas „Magic Remote“ leis paprastai ir sklandžiai valdyti televizoriaus nustatymus, pasirinkti iš daugiau nei tūkstančio „Smart TV“ programų ir siūlomų pramogų“, – sakė Havis Kwon, „LG Electronics Home Entertainment Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

REKLAMA

„Voice Recognition“ leidžia balsu įvesti tekstą, pavyzdžiui, raktinius paieškos žodžius, ir taip greičiau rasti „Smart TV“ programas. Naujasis pultelis leidžia naudotis funkcijomis, įprastomis kompiuterio pelėje – „Whell“ ratukas pultelio centre greitai ir paprastai judėti aukštyn ir žemyn televizoriaus meniu, o „Pointing“ arba „Point and Click“ funkcija leidžia pažymėti ir ekrane „vilkti“ pasirinktas programas.

Funkcijos „Magic Gestures“ dėka vartotojai „Cinema 3D Smart TV“ gali perjungti rankos ar riešo judesiais. Dar viena „Magic Remote“ naujovė – specialus 3D mygtukas, vienu paspaudimu konvertuojantis žiūrimą 2D vaizdą į 3D. Be to, „Magic Remote“ išsiskiria ergonomišku dizainu, lenktos formos pultelis pritaikytas patogiai laikyti delne.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų