REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savo gimimo datą numerologei BTV laidoje „Šeštasis pojūtis“ patikėjusi Asta Stašaitytė-Masalskienė išgirdo, kad vyrai jos bijo. „Gal ir gerai. Man nereikia bailio“, - provokacijai nepasidavė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Šį sekmadienį BTV žiūrovų laukia neeilinė laida „Šeštasis pojūtis“. Joje susirungs BTV Snieguolė Indrė Augustaitytė-Stonkuvienė ir Kalėdų senelis – iliuzionistas Arvydas Stonys. Ar jiems pavyks atspėti, kad už širmų pasislėpę jų laukia laidų vedėja  A.Stašaitytė-Masalskienė ir dailininkas Rimas Valeikis?

REKLAMA

Garsiems žmonėms atskleisti paslaptis padėjo ypatingų sugebėjimų turintys numerologai ir astrologai. Prieš laidą skeptiškai nusiteikusi buvusi A. Stašaitytė-Masalskienė suglumo išgirdusi numerologės Galinos Šmidt pasakojimą. „Labai susijaudinau. Galina pasakė, kad mano atėjimas į pasaulį buvo labai nelengvas. Galiu pasakyti, kad aš iš viso turėjau negimti. Daktarai mano mamai liepė negimdyti, tačiau mama jų nepaklausė ir taip aš gimiau. Taigi, Galina pasakė tai, ką žinojau tik aš ir mano mama“, - sunkiai sulaikydama ašaras prisipažino Asta.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, toliau spėlioti Galinai sekėsi nebe taip sklandžiai. Paklausta apie A. Stašaitytės-Masalskienės šeimyninę padėtį, numerologė spėjo, kad ji šeimos ko gero neturi, o vyrai jos tiesiog bijo. Asta ir čia nesutriko:  „Gal ir gerai, kad vyrai manęs prisibijo. Man nereikia bailio. Gal todėl ir gyvenu su Giedriumi, nes ne aš jį, o jis mane „supakavo“.

Įdomių dalykų apie save laidoje sužinojo ir R. Valeikis. Astrologė Angelina Zalatorienė pareiškė, kad jis - talentų prifarširuotas žmogus, o liaudiškai tariant - trenktas. Tačiau tai jokiu būdu nereiškia nieko blogo. Astrologė net kelis kartus pakartojo, kad „slapuko“ gimimo data rodo, jog tai - spinduliuojantis žmogus. Ir netgi reikėtų imtis priemonių, kad jis spindėtų dar labiau. Pasak astrologės, šiam žmogui labai tiktų išsitatuiruoti kanarėlę ant....užpakalio. Nors R.Valeikis jau turi išsitatuiravęs ežį ant rankos, astrologės pasiūlymą pažadėjo rimtai apsvarstyti.

Laidos žiūrovai taip pat sužinos kaip mokykloje buvo pravardžiuojama A. Stašaitytė ir kokias nuodėmes ji darydavo su didžiausiu mokyklos chuliganu „už kampo“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų