REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Intriguojančiame ketvirtadienio Londono derbyje nugalėtojas nepaaiškėjo - ambicijų kautis dėl „Premier“ lygos titulo neslepiančios „Tottenham“ ir „Chelsea“ ekipos sužaidė lygiosiomis 1-1.

REKLAMA
REKLAMA

„Spurs“ aktyviai pradėjo mačą ir jau netrukus tai davė vaisių: 8 minutę po Garetho Bale'o perdavimo iš krašto Johnas Terry nesugaudė Emmanuelio Adebayoro, o šis iš kelių metrų pasiuntė kamuolį į tinklą. Tiesa, „Chelsea“ nesutriko ir 23 minutę atstatė pusiausvyrą, kai Ashley Cole'o perdavimą įvarčiu paverdė Danielis Sturridge'as.

REKLAMA

Kiek vėliau kitas 'mėlynųjų' puolėjas Didier Drogba techniškai susistabdė kamuolį krūtine, bet iš kelių metrų sudrebino virpstą, o Ramiresas smūgiavo šiek tiek netiksliai. Paskutinę progą turėjo Adebayoras, bet jo smūgiuotą kamuolį nuo vartų linijos išmušė Terry.

Šis rezultatas reiškia, kad „Tottenham“ (35 tšk) išsaugojo trečią vietą turnyrinėje lentelėje ir dviem taškais lenkia laipteliu žemiau žengiantį „Chelsea“ (33 tšk). Ir toliau pirmauja „Man City“ (44 tšk), kuriam iš paskos rikiuojasi „Man Utd“ (42 tšk).

Londono „Tottenham“ 1 - 1 Londono „Chelsea“

8' [1 - 0] E.Adebayor

23' [1 - 1] D.Sturridge

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų