REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujas lietuviškos scenos veidas – devyniolikmetė Indrė Malakauskaitė Nacionalinę „Eurovizijos“ dainų konkurso atranką šturmuoja švelnia, lyriška balade „Be with me“. Vokalinius sugebėjimus iš mamos paveldėjusi dainininkė pildo ne tik savo, bet ir jos svajonę. „Mano mama visuomet norėjo dainuoti, pasirodyti platesnei auditorijai. Deja, ji neteko šios galimybės, nes gimiau aš, ir mama pasinėrė į šeimyninius rūpesčius. Tad visą laiką jaučiau, kad privalau dainuoti ne tik dėl savęs, bet ir dėl mamos“, ‒ šypsosi Indrė.

REKLAMA
REKLAMA

Indrė Malakauskaitė (nuotr. asm. archyvo)Indrė Malakauskaitė (nuotr. asm. archyvo)

Šiuo metu Klaipėdos universiteto Menų fakulteto džiazo muzikos katedroje vokalą antrus metus studijuojanti mergina dainuoja nuo pat vaikystės. „Jau nuo šešerių metų žinojau, ko noriu ir visuomet drąsiai ėjau savo tikslo link“, ‒ tvirtina atlikėja.

REKLAMA

Indrė teigia, kad jai niekada nekilo jokių abejonių dėl dainavimo. „Minčių mesti muziką niekuomet nebuvo“, ‒ drąsiai išrėžia mergina.

Mažas laiptelis keliaujant į viešumą buvo televizinis projektas „Chorų karų“, kuriame mergina gynė Klaipėdos dangiškojo choro garbę.

Indrės pristatoma daina „Be with me“ – kūrinys, kuriuo siekiama paliesti kiekvieno širdį. Tačiau ši baladė – nėra tik dar vienas šabloniškas „popsinis“ singlas. Ji išsiskiria savo originalia aranžuote, kuri papildyta gyvų instrumentų skambesiu. Prie jų įrašymo prisidėjo ir nemažas būrys profesionalių Lietuvos muzikantų. „Norisi kuo daugiau tikros, gyvos, profesionalios muzikos“, ‒ tvirtina dainininkė, kurią netrukus išvysite Nacionalinėje „Eurovizijos“ dainų konkurso atrankoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų