REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Amerikietis Patas Mooreheadas itin originaliai ir ekstremaliai paminėjo savo aštuoniasdešimtmetį. Lake Elsinore, Kalifornijoje, jis per savo gimtadienį atliko net 80 šuolių parašiutu ir pateko į „Guinness" rekordų knygą!

REKLAMA
REKLAMA

Pat Moorehead pasiekė naują pasaulio rekordą „Skydive Elsinore" parašiutizmo klube.  „Nusileidęs ant žemės jis turėjo dar daug energijos. Tai - fantastika!“ – tvirtu vyru žavėjosi šio įvykio koordinatorius Jay Stokes.

REKLAMA

P.Moorehead nusileidęs parašiutu ant žemės tuoj pat ant pečių vilkosi jau parengtą kuprinę su parašiutu ir vėl kilo lėktuvu į dangų.

Faktiškai lapkričio 20 dieną jis atliko 81 šuolį parašiutu: kai jau buvo užfiksuotas pasaulio rekordas, aštuoniasdešimtmetis panoro dar kartą iššokti iš lėktuvo su parašiutu, laikydamas Amerikos vėliavą.

Rekordiniam šuolių skaičiui Pat prireikė daugiau nei pusseptintos valandos. Ekstremalą stebėjo jo žmona, apie 50 draugų ir gydytojas.

„Negalima sustoti šokinėti su parašiutu, jei jautiesi senas. Aš noriu šokinėti tol, kol judėsiu", – sakė rekordininkas ir su artimaisiais ir draugais išvyko švęsti savo 80-ojo gimtadienio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų