REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Galima beveik drąsiai teigti, kad neretas iš mūsų naujaisiais metais nori atsinaujinti – išbandyti naują kirpimą, apsirengti naujais rūbais, apsiauti stilingais batais ir įsigyti vieną kitą aksesuarą, rašoma kelionių tinklalapyje Makalius.lt. O kada geriausia keisti stilių ir traukti apsipirkti? Tada, kai nuo veido nuslūgs šventinio džiaugsmo ženklai ir vėl pasijausite guvūs, nusiteikę nuotykiams – sausio mėnesį!

REKLAMA
REKLAMA

Trumpai apie išpardavimus Europoje. Italijoje žiemos išpardavimai prasidės tuoj tuoj po švenčių – sausio 5 dieną, išskyrus Palermo ir Roma, kur išpardavimų sezonas prasidės sausio 2 ir 6 dienomis. Besijaudinantiems, jog dar nespės kaip reikiant pabusti, sakome – nesijaudinkite, išpardavimai tęsis iki pat sausio pabaigos, o jei labai pasiseks ir iki vasario pradžios.

REKLAMA

Nenorintiems lankytis jaukiuose ir apsipirkimui labai tinkamose Barselonos parduotuvėse, kur prekių asortimentas nenusileidžia Londonui, o vietiniuose „boutique“ yra tikrai ką nusipirkti, gali vykti į Brėmeną, kur patogiai viršuoju transportu pasiekiami net keli prekybos centrai, kuriuose rasite visų žinomų ir nežinomų prekių ženklų asortimentą, tiesa pasirinkimas bus kiek mažesnis, negu Londone, tačiau kainos tikrai nesikandžios, juolab ten yra ir visų gerbiama parduotuvių parduotuvė – „Primark“ su savo kelnėm už 5 eurus ir marškinėliais už 1 eurą. Aišku, nesitikėkite ten išvysti GUCCI ar dar kažką stebuklingo, tačiau paieškoję tikrai rasite savęs vertą prekę.

Londonas... Čia rasite visko, jei vyksite vos 2 dienom, tai Big Beną matysite tik prabėgtomis, nes parduotuvės jus įtrauks ir nebepaleis... Pamatysite, ko nematę: nuo drabužių iki „madingos“ elektroninės technikos. Čia išties puikus masinės gamybos prekių pasirinkimas už puikias kainas. Rasite ir didžiausią pigiausių Europoje drabužių tinklo parduotuvę „Primark“, taip pat ir žinomų prekinių ženklų parduotuves, kur pasirinkimas, palyginus su Lietuva, yra žymiai didesnis, o kainos bent trečdaliu mažesnės. Beje, man patinka britų vietiniai ženklai, pvz., „Top Man“, „Top Shop“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų