REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šie metai pasaulyje pasižymėjo didele gausa išskirtinių vestuvių. Ar 2011 metais susituokusios poros nugyvens ilgai ir laimingai? To internetinis puslapis „Dailymail.co.uk“ pasiteiravo kūno kalbos ekspertės Judi James, kuri, vertindama sutuoktuvių šventėse regėtus jaunavedžių bučinius, apsikabinimus ir prisiglaudimus, pamėgino išaiškinti tikruosius sutuoktinių jausmus bei išpranašauti jų vedybinio gyvenimo ateitį.

REKLAMA
REKLAMA

Princas Williamas (29) ir Catherine Middleton (29)

Jaunavedžių santykiai dar prieš vestuves buvo pakankamai brandūs, tad ir sutuoktuvių ceremonijos metu jaunoji Kate elgėsi užtikrintai ir išvengė pernelyg besijaudinančias nuotakas dažnai ištinkančio valiūkiško krizenimo, raudimo ar muistymosi. Nuotaka atrodė romi ir elegantiška, visgi, ekspertės nuomone, jos vestuvinė suknelė buvo kiek per santūri, tad puošnumu ją pralenkė jaunosios pamergė Pippa. Jaunavedžiai atrodė kaip tikra, vienas kitą puikiai pažįstanti pora, nepaisant to, jaunavedžių bučinys balkone specialistei pasirodė gana keistai drovus – žvelgiant į jaunikio kūno kalbą, gali susidaryti įspūdis, jog jaunieji vienas kitą bučiuoja pirmą kartą.

REKLAMA

 Princas Williamas su žmona Kate (Scanpix nuotr.) (nuotr. Balsas.lt) Princas Williamas su žmona Kate (Scanpix nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Zara Phillips (30) ir Mike'as Tindallas (33)

Išskirtinai šventiškų vestuvių nuotraukos rodo, jog puošnia suknele vilkinti D.Britanijos karalienės anūkė Zara yra itin laiminga, kas, ekspertės nuomone, galėtų pranašauti, jog jaunųjų santuokinis gyvenimas primins gražią pasaką. Zara ištekėjo už gana grubios išvaizdos regbio žaidėjo ir būtent dėl to jaunikis savo žmoną turėtų branginti ir mylėti galbūt net labiau, nei tai darytų koks nors pretenzingas ir išvaizdus dabita. Vestuvinėse nuotraukose Mike'as atrodo gana suvaržytas, bet, anot kūno kalbos specialistės, tai tik parodo, jog jis nėra pratęs prie didelio dėmesio ir galvą susukančio sambrūzdžio. Stiprus, drąsus, bet šiek tiek drovus ir vengiantis viešumos – toks Mike'o bruožų derinys, anot ekspertės, atrodo itin patraukliai. Vis dėlto visas regbio žaidėjo drovumas išgaravo praėjus keletui savaičių po vestuvių, kuomet sportininkas buvo pričiuptas bare besiglamonėjantis su savo buvusiąja drauge.

REKLAMA
REKLAMA

Susituokė Didžiosios Britanijos karalienės Elizabeth II vyriausiosioji anūkės Zara Phillips ir regbio žvaigždė Mike Tindallas (nuotr. Elta)Susituokė Didžiosios Britanijos karalienės Elizabeth II vyriausiosioji anūkės Zara Phillips ir regbio žvaigždė Mike Tindallas (nuotr. Elta)

Kate Moss (37) ir Jamie Hince'as (42)

Nepaisant savo audringos praeities, manekenė Moss, žengdama link altoriaus, savo laikysena ir elgesiu beveik nepriminė pasiutusios vakarėlių mergaitės. Nuotakos santūrumas, žengiant link altoriaus, galbūt turėtų reikšti pasikeitusį Moss požiūrį ir jos brandą. Kate ir roko muzikantas Jamie prieš vestuves draugavo jau ketverius metus, tad ir pati santuoka nepasirodė nutrūktgalviškas ir neapgalvotas žingsnis. Vestuvinėse nuotraukose Jamie atrodo gana nustebintas prakilnios vestuvių ceremonijos nuotaikos - tai galėtų išduoti jo kiek netvirta, pasimetusį žmogų primenanti laikysena ir gana negrabus jaunosios apkabinimas. Kate nuotraukose atrodo labiau atsipalaidavusi ir spinduliuoja savo plačia šypsena. Jos nesuvaržyta laikysena išduoda, jog oficialioji vestuvių ceremonija jai greičiausiai tėra tik įžanga į šėlsmingą vestuvių vakarėlį, tuo tarpu santūresnė Jamie stovėsena, matyt, pranašauja, jog jaunikis jau yra pasirengęs kiek surimtėti ir pamiršti savo nuolatinius kvailiojimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kate Moss ir Jamie Hince (nuotr. Alloverpress.ee)Kate Moss ir Jamie Hince (nuotr. Alloverpress.ee)

Paulas McCartney (69) ir Nancy Shevell (51)

Abu sutuoktiniai jau turėjo vedybinio gyvenimo patirties bei iš ankstesnių santuokų turi susilaukę nemažai vaikų, tad šios poros šeimyninio gyvenimo perspektyvas daugelis linkę vertinti neužtikrintai. Bet, anot kūno kalbos specialistės, vestuvinės nuotraukos rodo, jog pora spinduliuoja nuoširdžiu džiaugsmu, o vienoje nuotraukų užfiksuotas buvusio „The Beatles“ nario ir turtingos amerikietės Nancy triumfuojantis rankų iškėlimas, pasak ekspertės, neva rodytų, kaip smarkiai savo naująja dama didžiuojasi McCartney. Reikia tikėtis, kad Paulo ir Nancy santuoka ištvers likimo išbandymus ir bus sėkmingesnė nei ankstesnioji jaunavedžių vedybinė patirtis.

REKLAMA

Paulas McCartney vedė Nancy Shevell (nuotr. SCANPIX)Paulas McCartney vedė Nancy Shevell (nuotr. SCANPIX)

Lily Allen (26) ir Samas Cooperis (33)

Allen pasirinkimas vestuvių dieną vilkėti vintažinio stiliaus suknelę bei tai, jog mergina ištekėjo už plačiajai visuomenei ne itin žinomo verslininko, galėtų reikšti, kad Allen trokšta pasirinkti kiek ramesnį ir saugesnį gyvenimo būdą nei tą, kuriuo pasižymėjo ankstesnis muzikantės gyvenimo periodas. Vestuvinėse nuotraukose Lily atrodo kaip trapi, mergaitiška, santūri ir švelnios globos išsiilgusi nuotaka. Globėjiškas ir net tėviškai atrodantis Samo apkabinimas puikiai atspindi tai, ką jaunieji patvirtino per savo vestuves – jaunavedžiai jau laukė savo šeimos pagausėjimo. Samo laikysena išduoda, jog jaunikis yra visiškai pasirengęs tinkamai pasirūpinti ir globoti tiek savo pakankamai nenuspėjamo charakterio žmoną, tiek savo būsimus vaikus. Galbūt tai reiškia, jog Lily taip pat užbaigs audringąjį savo gyvenimo etapą.

REKLAMA

Dainininkės Lily Allen vestuvės (nuotr. SCANPIX)Dainininkės Lily Allen vestuvės (nuotr. SCANPIX)

Peteris Crouchas (30) ir Abbey Clancy (25)

Abbey nuotraukose atrodo itin patraukli ir pasitinkinti savimi – puiki figūra, puošni suknelė, nuostabūs plaukai ir gražus įdegis. Tuo tarpu šalia jaunosios stovintis garsusis futbolininkas Crouchas atrodo kiek netvirtai ir neryžtingai. Tiesą sakant, žvelgiant į Crouchą (kuris kiek anksčiau jau spėjo pasižymėti savo audringais nuotykiais su moterimis), panašu, kad jaunikis tiesiog paklusniai vykdo savo žmonos valią. Tokį įspūdį sudaro nuotrauka, kurioje pasitikėjimu trykštanti jaunoji, rankomis apglėbusi Croucho galvą, bučiuoja savo išrinktąjį. Panašu, jog bent jau šioje užfiksuotoje akimirkoje futbolininkas tiesiog paklusniai vykdo savo žmonos valią. Be to, futbolininko stovėsena yra kaip reikiant pakrypusi (atrodo lyg aukštaūgis futbolininkas vos išlaikytų pusiausvyrą), o jaunojo rankos neryžtingai nusvirusios. Bet galbūt Abbey yra tiesiog labiau fotogeniška, o laimingai nuolankų Peterį ir jo žmoną iš tiesų sieja tvirtas ryšys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Peteris Crouchas ir Abbey Clancy (nuotr. Alloverpress.ee)Peteris Crouchas ir Abbey Clancy (nuotr. Alloverpress.ee)

 

Monako princas Albertas (53) ir Charlene Wittstock (33)

Dramatiška vestuvių priešistorė, kuomet jau buvo skelbta, kad buvusi plaukikė Charlene ketina pabėgti nuo savo būsimo sutuoktinio princo Alberto (galimai susilaukusio vaiko su kita moterimi), jau savaime negalėjo užtikrinti, jog vestuvių ceremonijos metu kilsiančios susižavėjimo ir džiaugsmo emocijos galėtų būti iš tiesų nuoširdžios. Tad net ceremonijos metu išlietos Charlene ašaros veikiau simbolizavo liūdnas emocijas, o ne džiaugsmingą pasikūkčiojimą. Be abejo, džiaugsmo ašaros gali būti visai natūrali, jaudinančiomis jungtuvių akimirkomis nutinkanti jaunųjų reakcija, bet kaip tuomet paaiškinti princo Alberto laikyseną? Jaunikis net nežvilgteli į savo išrinktąją, atrodo lyg būtų kaltai nunarinęs galvą, o jo veido išraiška išduoda, kad princas jaučiasi itin nejaukiai. Nuotraukose ne itin laimingai atrodanti pora ir savo vedybinio gyvenimo pradžią atžymėjo gana keistai – pora neslėpė, jog pirmąsias medaus mėnesio dienas praleido atskirai, neva dėl „praktinių priežasčių“.

REKLAMA

Monako princas Albertas ir Charlene Wittstock (nuotr. Alloverpress.ee)Monako princas Albertas ir Charlene Wittstock (nuotr. Alloverpress.ee)

Kim Kardashian (31) ir Krisas Humphriesas (26)

Tai buvo vienos skubiausių ir brangiausių šių metų vestuvių – Kim gerbėjai vargu ar spėjo deramai susivokti, kaip ir kur ši sugebėjo susirasti savo gyvenimo palydovą. Nenuostabu, kad santuoka ilgai netruko, mat jau po 72 bendro šeimyninio gyvenimo dienų Kim paskelbė apie skyrybas. Gal ir tiesa, jog priešingybės traukia, bet panašu, kad tarp Kim ir Kriso bendra buvo nebent tiktai tai, jog abiejų įsimylėjėlių vardai prasidėjo ta pačia raide. Kim yra panaši į dėl madingų dizainerių drabužėlių ir prabangios išvaizdos pamišusią merginą, o Krisas bent jau vestuvinėse nuotraukose primena jaunikį, pirma pasitaikiusia proga ketinantį atsikratyti oficialios ir varžančios aprangos ir kuo greičiau įsispirti į sportbačius. Vestuvinėje nuotraukoje, fiksuojančioje jaunųjų bučinį, Kim pozuoja tarsi Scarlett O'Hara filme „Vėjo nublokšti“, tuo tarpu Kriso veido išraiška ir neįtikinamas bučinys greičiausiai padarytų didelę gėdą Rhettui Butleriui (O'Haros mylimajam).

REKLAMA

Kim Kardashian ir Krisas Humphriesas (nuotr. Alloverpress.ee)Kim Kardashian ir Krisas Humphriesas (nuotr. Alloverpress.ee)

 

Albos kunigaikštienė (85) ir Alfonso Diezas (60)

Tai, matyt, bene keisčiausios šių metų vestuvės. Tiesą sakant, buvo galima visai lengvai suprasti kunigaikštienės artimųjų nuogąstavimus (nepaisant to, jog jie buvo greičiausiai klaidingi), jog 85 metų jaunosios mylimasis ją veda vien dėl mėginimo pasipelnyti. Kita vertus, kunigaikštienė vėliau pranešė, jog savo 3 milijardų vertės turtą padalino vaikams ir anūkams. Tad jaunosios artimieji dėl jos turtų jau gali jaustis kiek ramiau. Anot kūno kalbos specialistės, vestuvinėje nuotraukoje galima matyti jaunikį, kuris, tiesą sakant, nelabai primena savo švente besidžiaugiantį įsimylėjėlį – susiraukusi Diezo veido išraiška labiau tiktų po ilgo laiko iš tamsumos išnirusiam ir kažkur savo žmoną sparčiai betempiančiam vyrukui. Panašu, kad jaunikio eisena, laikysena ir veido išraiška išduoda, kad vyriškis ne pernelyg trokšta vestuves stebinčių aplinkinių dėmesio, arba dėl kažkokių priežasčių tiesiog negali visiškai mėgautis savo jungtuvių akimirkomis.

Albos kunigaikštienės turtas vertinamas nuo 600 mln. iki 3,5 mlrd. eurų (nuotr. SCANPIX)Albos kunigaikštienės turtas vertinamas nuo 600 mln. iki 3,5 mlrd. eurų (nuotr. SCANPIX)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų