REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Yra tokia simpatiška britė Vicki Butler-Henderson, kuri dar ankstyvoje vaikystėje lėles iškeitė į kartingus. Dabar ši automobilių ekspertė bando automobilius garsiai britų laidai „Fifth Gear“.

REKLAMA
REKLAMA

Šį kartą britų vairavimo ekspertei į rankas pakliuvo itin efektingas automobilis – „BMW M5“. Tai kasdieniam naudojimui tinkamas sedanas, kuris gali pasigirti tituluotų superautomobilių galimybėmis. Automobilis aprūpintas 4,4 litro darbo tūrio 555 a.g. ir 680 Nm V8 tipo varikliu su dviem turbinomis. Sukimo momentas ratams čia perduodamas per septynių pavarų robotizuotą pavarų dėžę su dviem sankabomis. Automobilio valdymo charakteristikas užtikrinti padeda elektronikos valdomi amortizatoriai su trimis darbo rėžimais ir „gudrus“ diferencialas „Active M Differential“.

REKLAMA

Greitoji britė jau senokai neslepia susižavėjimo bavarų automobiliais, kurie pažymėti raidele „M“. Kažkada apibūdindama „BMW M3 GTS“ ji pasakė itin ekstravagantišką frazę – “If this car were a man, I would marry it.". Suprask, jei šis automobilis būtų vyras, aš už jo ištekėčiau. Įdomu, gal Vicki dabar pakeitė nuomonę?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų