REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvusi Venesuelos gražuolė, vieno vaiko motina, Eva Ekvall mirė sulaukusi vos 28 metų. Šeštadienį moters gyvybę nusinešė krūties vėžys.

Buvusi Venesuelos gražuolė, vieno vaiko motina, Eva Ekvall mirė sulaukusi vos 28 metų. Šeštadienį moters gyvybę nusinešė krūties vėžys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

E.Ekvall, gimusią amerikiečio ir jamaikietės šeimoje, modelių agentūros atstovai pastebėjo dirbančią drabužių parduotuvėje Karakase.

REKLAMA

Netrukus ji tapo garsiu modeliu, o gražiausia Venesuelos moterimis buvo karūnuota 2000 metais, sulaukusi vos 17-os. Po metų „Mis Visata“ konkurse Puerto Rike ji užėmė trečiąją vietą.

Apie pražūtingą ligą moteris sužinojo 2010 metų vasario mėnesį. Iš pradžių gražuolė pastebėjo guzelį krūtinėje, bet pamanė, kad šie pokyčiai atsirado po nėštumo ir į gydytojus iš pradžių nesikreipė.

„Turėjau iškart suprasti, kad tai rimta. Juk mano teta du kartus sirgo krūties vėžiu, o mama nuo jo mirė“, – teigė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Apie savo kovą su vėžiu moteris parašė knygą, kurią iliustravo Venesuelos fotografo Roberto Matos nuotraukomis. Jose matyti, kaip kinta gražuolės išvaizda chemoterapijos kurso metu.

„Nuotraukos išties šokiruojančios, jose aš plika ir be makiažo – niekas manęs tokios dar nėra matęs. Bet kas sakė, kad vėžys yra gražus, ir, kad juo sirgdama turiu atrodyti kaip „Mis Venesuela“, – pasakojo Eva.

„Žinoma, skaudu matyti save tokią veidrodyje. Veidas ima tinti, plaukai – kristi kuokštais, pasilieki be antakių ir blakstienų. Tai buvo be galo sunku, juolab, kad mano darbas buvo susijęs su grožiu. “

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

3 nuotrauka

4 nuotrauka

Moteris turėjo žurnalistės išsilavinimą, buvo aktorė ir laidų vedėja. E. Ekvall sutuoktinis buvo radijo prodiuseris Johnas Fabio Bermudezas. Pora augino 2 metų dukrą, Mirandą.

5 nuotrauka

Džiaugdamasi kūdikiu moteris žurnalistams teigė, kad būtent vaikas jau suteikia jėgų ir stiprybės kovoti su liga.

Velionės tėvas Ericas Ekvallas pridūrė, kad krūties vėžys pasiglemžė ir jos motinos, taip pat Evos, gyvybę, kai jai buvo 39 metai.

1 nuotrauka

2 nuotrauka

Evos Ekvall artimieji praneša, kad moters kūnas bus kremuotas Hjustone, o urna su pelenais laidojama Venesueloje.







REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų