REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visiems valstybinio socialinio draudimo pensijų ir kitų išmokų gavėjams, išskyrus dirbančius pensininkus, pensijos ir kitos išmokos gruodžio mėnesį bus baigtos mokėti anksčiau nei kitais šių metų mėnesiais – jomis naudotis bus galima dar iki didžiųjų metų švenčių.

REKLAMA
REKLAMA

Visiems pensijų gavėjams, kurie nedirba, pensijos bus išmokėtos vėliausiai iki šv. Kalėdų. Valstybinio socialinio draudimo fondo valdyba („Sodra“) taip pat užtikrins, kad lėšos pensijoms mokėti laiku pasiektų ir pensijas išmokančias bendroves, kad šios galėtų pensijas žmonėms išmokėti dar iki švenčių.

REKLAMA

„Siekiame, kad pensijų ir kitų išmokų gavėjai pinigus iš „Sodros“ visuomet gautų laiku. Šias metais, kaip ir praėjusiais, nedirbantiems pensininkams ir kitų išmokų gavėjams pensijos yra pervedamos anksčiau nei įprastai, nes žmonėms patogiau pinigus gauti prieš šventes“, – teigė „Sodros“ direktorius Mindaugas Sinkevičius.

Dirbantiems išmokų gavėjams pensijos bus pervedamos gruodžio 27 d.

Šių metų lapkričio mėnesio duomenimis, valstybinio socialinio draudimo senatvės pensijų gavėjų buvo 601 944, iš jų – 58 524 – dirbantys pensininkai.

Motinystės (tėvystės) pašalpos buvo pervestos gruodžio 15 dieną.

Paprastai pensijos visiems jų gavėjams pradedamos mokėti kiekvieno mėnesio 10 d. ir mokamos iki 26 dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų