REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Izraelio verslininkas, kurį bendrovė „Facebook“ padavė  į teismą dėl nesąžiningos verslo praktikos, mano, jog šis socialinis tinklas nesibylinės su Marku Zuckerbergu.

REKLAMA
REKLAMA

„ZDNet“ pranešė, kad Izraelyje gyvenantis verslininkas Rotemas Guezas pasikeitė savo vardą ir pavardę į Marką Zuckerbergą. Tai buvo atlikta laikantis šalyje galiojančių įstatymų. R. Guezas mano, kad toks žingsnis padės jam išvengti teisinės atsakomybės dėl neteisėtų veiksmų „Facebook“ socialiniame tinkle.

REKLAMA

„Facebook“ padavė į teismą R. Guezą po to, kai jis pradėjo internetinę reklamos kampaniją, kurioje siūlė įmonėms nusipirkti  „Like“ mygtukų paspaudimų jų „Facebook“ puslapiuose. Verslininkas žadėjo įmonėms padidinti jų puslapių lankytojų srautus siūlydamas nemokamą turinį iš bendrovių tinklalapių, sakoma pranešime. Tai yra „Facebook“  paslaugų teikimo taisyklių pažeidimas.

„Jei norite bylinėtis su manimi, turėsite bylinėtis su Marku Zuckerbergu“, – pareiškė vardą ir pavardę pasikeitęs R. Guezas. Jis teigia galįs eiti lažybų, kad socialinis tinklas nenorės atkreipti visuomenės dėmesio bylinėdamasis su asmeniu, kurio vardas ir pavardė tokie patys, kaip ir jo steigėjo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų