REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjančios Kalėdos įkvepia geriems darbams. Tą patvirtino „Šiaulių“ krepšinio komandos legionierius Rashaunas Broadusas, maišu mėsos gardumynų ir buteliu vyno pradžiuginęs stogo virš galvos neturinčią moterį.

REKLAMA
REKLAMA

Atvėrė savo širdį

Kiekvienais metais prieš Kalėdas „Šiaulių“ klubo valdybos pirmininkas Alfonsas Armalas krepšininkams ir darbuotojams dovanoja po maišą su mėsos gaminiais bei butelį vyno. Šie metai nebuvo išskirtiniai.

REKLAMA

Rashaunas Broadusas, 27-erių metų 183 cm ūgio legionierius, užuot pasivaišinęs rėmėjo dovanomis nusprendė atverti savo širdį stogo virš galvos neturinčiam žmogui.

Sugraudino savo gerumu

„Šiaulių“ krepšinio klubas informuoja, kad po apmaudžios nesėkmės su Kauno „Baltais“ į klubo nuomojamą butą važiavęs Rashaunas Broadusas užsuko į maisto prekių parduotuvę. Joje krepšininkas išvydo dažnai čia sutinkamą elgetaujančią moterį. Amerikietis priėjo prie jos ir ištiesė maišelį su dovanotais gardumynais.

REKLAMA
REKLAMA

Socialiniame tinklalapyje pats krepšininkas rašo: „Turėjau maišą su įvairiomis dešromis ir atidaviau jį benamei, kurią visada matydavau maisto prekių parduotuvėje. Kai priėjau prie jos su maišu, ji nežinojo, ar turėtų tai paimti, ar ne. Ji pažiūrėjo į maišą, pasakė ačiū savo kalba ir pradėjo verkti. Apsiverkiau ir aš bei pasakiau: „Su šventomis Kalėdomis!“.

Aušra LAURINKIENĖ

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų