REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britney Spears penktadienį atšventė savo sužadėtuvių vakarėlį su sužadėtiniu Jasonu Trawicku.

Britney Spears penktadienį atšventė savo sužadėtuvių vakarėlį su sužadėtiniu Jasonu Trawicku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kai jie atvyko į Las Vegasą, pora nuvyko į „Planet Hollywood“ viešbutį, kur jie įsiregistravo į apartamentus, kuriuos suprojektavo buvęs „Top Design“ vedėjas Johnathonas Adleris. Milžiniškų apartamentų langai atvėrė vaizdą į Las Vegaso Eifelio bokštą ir garsųjį Bellagio fontaną.

REKLAMA

Spears, vilkėdama trumpą Herve Leger suknelę,  po kelių valandų pasirodė  vakarėlyje, o „Planet Hollywood“ valdytojas Robertas Earlas Trawickui padovanojo didelį tortą.

„Brintey stengėsi viską atlikti kuo greičiau, nes jos vaikai buvo viršuje ir ji norėjo juos užmigdyti“, – šaltinis pasakojo žurnalui „People“.

Po to, jie nuvyko į „Suger Factory's Chocolate Lounge“ restoraną, kuriame Britney su Trawicku pasidalino kalakutienos sumuštiniu. Jie buvo privačiame kambaryje, kur galėjo atsiriboti nuo pašalinių žmonių. Vėliau padavėjai jiems nešė pyragus ir ledus.

REKLAMA
REKLAMA

Britney Spears vaikinas ir vaikai (nuotr. Alloverpress.ee)Britney Spears vaikinas ir vaikai (nuotr. Alloverpress.ee)

Ir ar yra geresnė vieta užbaigti vakarą nei „Paris's Chateau“ naktiniame klube. Apsupti draugų, Spears ir Trawickas laiką leido privačioje VIP ložėje, iš kurios matėsi visa šokių aikštelė.

„Britney atrodė laiminga. Ji buvo susikabinusi rankomis su Jasonu.“– šaltinis sakė. „Iš šokių aikštelės į privačią erdvę jie nuėjo apie 1-ą valandą, tačiau Britney šoko iki 4-ių.“

Pora tikrai smagiai praleido laiką. Kitą dieną ji „Facebook“ puslapyje parašė: „Ši naktis buvo viena nuostabiausių mano gyvenime. Praleidau nuostabų laiką su savo sužadėtiniu, artimiausiais draugais ir šeima.“

Britney Spears (nuotr. Alloverpress.ee)Britney Spears (nuotr. Alloverpress.ee)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų