REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Gera ir maloni diena, jei išvengsite varginančių ir neįdomių reikalų, o taip pat ilgų ir pavojingų išvykų. Vargu, ar jums padės pakeisti situaciją. Diena palanki naujoms pažintims ir romantinių santykių pradžiai.

Avinas. Gera ir maloni diena, jei išvengsite varginančių ir neįdomių reikalų, o taip pat ilgų ir pavojingų išvykų. Vargu, ar jums padės pakeisti situaciją. Diena palanki naujoms pažintims ir romantinių santykių pradžiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Galimi sunkumai romantiniuose santykiuose, rimti nesutarimai su mylimu žmogumi. Sunkiai spręsite problemas – per stiprios emocijos, kurias sunkiai valdysite. Pabandykite rasti užsiėmimą, kuris jus prablaškytų.

REKLAMA

Dvyniai. Būsite nusiteikę draugiškai ir linkę bendrauti, todėl pajusite malonumą poilsiaudami, lankydamiesi įvairiuose renginiuose, susitikdami su senais draugais. Tik susilaikykite nuo kelionių, ypač ilgų ir tų, kurioms nesate pasiruošę.

Vėžys. Šiandien galite pasiekti pergalių naujais metodais: atsiskleis jūsų gebėjimai ir talentai, apie kuriuos neįtarė nei aplinkiniai, nei jūs patys. Puiki diena mokslams, tyrinėjimams. Galimi netikėti susitikimai, sėkmingi sutapimai, kurie pradžiugins.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Diena puikiai tinka spręsti asmenines problemas. Jums nereikės per didelių pastangų siekiant savo tikslų. Susitikimai su draugais paliks jums įspūdžių, o taip pat leis jums atsiskleisti. Gali atsirasti naujų idėjų, kurias realizuoti bus labai smagu.

Mergelė. Jūsų gyvenime įvyks labai daug įdomių dalykų su naujais pažįstamais ir žmonėmis, kurie patys jums prisistatys. Atsiras galimybė greitai išspręsti susikaupusias asmenines problemas, sutvarkyti savo reikalus, o romantiniai santykiai taps stabilūs.

Svarstyklės. Jūsų veiksmai apgalvoti ir išmintingi, tačiau tai nereiškia, kad artimieji juos visus palaimins. Laimei, kritiką priimsite ramiai ir tai jums leis išvengti konfliktų bei įžeidinėjimų. Nepalankios ilgos išvykos, mažai pažįstamų žmonių pasiūlymai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Diena puikiai tinka susitikti su senais pažįstamais ir senais draugais – bendravimas su jais bus ne tik malonus, bet ir naudingas. Tiesa, galimi ir sunkumai bendraujant, tačiau nereikėtų per daug kreipti dėmesį į išsakomas pastabas.

Šaulys. Sunkiai sutarsite su artimaisiais, sunkiai pasieksite sutarimų su mylimu žmogumi. Jūsų reikalavimai aplinkiniams bus aukšti, o sau jūs lengvai atleisite bet kokias klaidas. Svarbiais reikalais užsiimkite vieni, o štai linksminkitės tik didelėje kompanijoje.

Ožiaragis. Gyvybinis potencialas bus sumažėjęs, todėl pasaugokite save ir stenkitės įgauti kiek įmanoma daugiau pozityvių emocijų. Rinkitės tik įdomius užsiėmimus, o nuobodžius reikalus atidėkite. Palanki diena įsimylėjėliams, nes jūsų romantiniams santykiams niekas negresia.

REKLAMA

Vandenis. Diena nebus turtinga įvykiais, tačiau jums atsiras proga pasireikšti bei realizuoti ankstesnius planus. Didelės sėkmės pasieks kūrybiniai žmonės, išradėjai ir tie, kas nepripažįsta jokių ribų savo talentuose.

Žuvys. Susiklosto labai palanki jums situacija, galite pamiršti apie įvairias negandas ir mėgautis komfortu bei ramybe. Pasitikėjimą savimi ir optimizmą atgaus tie, kurie neseniai turėjo problemų asmeniniame gyvenime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų