REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Naujieji metai jums atneš naują ryžtą bei didelį energijos antplūdį. Esamos poros santykiuose įžvelgs naujas "spalvas", išgyvens įdomius patyrimus, o vienišiai, tikėtina, savo antrąją pusę sutiks dar žiemą. Jūsų nepalaužiamas atkaklumas meilės paieškose, pagaliau duos rezultatų.  Pasieksite užsibrėžtų tikslų, palankus metas prisipažinti meilėje Šv. Valentino dieną.

Avinas. Naujieji metai jums atneš naują ryžtą bei didelį energijos antplūdį. Esamos poros santykiuose įžvelgs naujas "spalvas", išgyvens įdomius patyrimus, o vienišiai, tikėtina, savo antrąją pusę sutiks dar žiemą. Jūsų nepalaužiamas atkaklumas meilės paieškose, pagaliau duos rezultatų.  Pasieksite užsibrėžtų tikslų, palankus metas prisipažinti meilėje Šv. Valentino dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Romantiškus savaitgalius, išvykas ar keliones su antrąja puse pradėkite planuoti nuo kovo 11-osios. Vienišiems Avino ženklo atstovams pavasaris žada didelę tikimybę surasti patikimą partnerį, pradėti ilgalaikius santykius. Nuo kovo 19 iki balandžio 12 dienos bendraudami su priešingos lyties atstovais "prikąskite liežuvį" ir netuščiažodžiaukite. Šiuo laikotarpiu jūsų pasakyti žodžiai ir veiksmai bus vertinami tiesiogiai. Tuo tarpu, jei būsite nuoširdus ir atskleisite savo "vidinį aš", sulauksite pasisekimo meilės srityje.

REKLAMA

Nuo balandžio vidurio iki vasaros pradžios kaip įmanoma labiau paįvairinkite savo romantinį gyvenimą, nebijokite eksperimentuoti. Būkite ryžtingas, ir būsite už tai apdovanotas. Vienišiams užmegzti pažintis ar pradėti ilgalaikes draugystes palankiausias metas gegužės pradžioje (ypač 5-6 dienomis). Jei kartais praleistumėte šią galimybę, būsite kaip niekad aistringas ir patrauklus dar kartą birželio 10 dieną. Birželis vienišiams pažada ypač gerą laiką, naujus nuotykius ir reikšmingas pažintis. Rugpjūčio vidurys taip pat bus karštas ir kupinas meilės proveržių.

REKLAMA
REKLAMA

Ruduo privers iš naujo įvertinti savo asmeninį gyvenimą, bet tai, jokiu būdu, nėra blogai. Rugsėjo vidurys puikus metas planuojantiems rimtesnes perspektyvas santykiuose. Tikėtina, kad žengsite į kitą "lygį", galbūt nuspręsite susižadėti. Jei iki šiol buvote vienišas, nuo spalio 17 dienos jums vėl žadami nauji romantiniai išgyvenimai. Apskritai 2012-ieji metai palankūs meilės srityje, užbaikite juos romantiškai ir nerūpestingai.

Jautis. Šio ženklo atstovų kantrybė ir laukimas pagaliau bus įvertinti, 2012 metai jus apdovanos romantiniais jausmais ir patyrimais. Jaučio seksualumas bus nepaprastai aukštame lygyje sausio 22 dieną. Šią dieną būkite atviras, kalbėkite tai ką galvojate, išsakykite savo jausmus atvirai. Nors tai nebus lengva, duos teigiamų rezultatų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kovo 18 diena - jūsų, kaip asmenybės, pavasario pradžia - sužydėsite, būsite pastebėtas ir įvertintas, tai ypatingai palies vienišius. Jiems palankiausias metas užmegzti naujus santykius iki balandžio mėnesio pabaigos.

Vasaros pradžia tinkama naujoms pažintims, didesnių laimėjimų galite pasiekti birželio 2-3 dienomis. Jūsų aistra ir užsidegimas taps sunkiai valdomi liepos viduryje, tačiau jūsų vidiniai instinktai ir apdairumas sulaikys jus nuo bet kokių netikėtų ir trumpalaikių santykių.   Vasaros pabaiga ne itin palanki pažintims ir ateities planų kūrimui. Tikėtina, kad su jumis tenorės "pažaisti" arba pasinaudoti. Kadangi iš partnerių visada reikalaujate pagarbos ir nuoširdumo, kurio ir esate verti, nerimti kandidatai į jūsų širdį liks nieko nepešę.

REKLAMA

Rudenį atsižvelgsite į praeities meilės pamokas ir optimistiškiau žvelgsite į ateitį. Rugsėjo vidurys gali pasiūlyti romantinių išgyvenimų taip pat prasmingą partnerystę. Jei nepaskubėsite ir apdairiai rinksitės žmones, su kuriais bendraujate, jau spalio mėnesį užmegsite rimtus santykius. Naujųjų metų išvakarėse jūsų meilės "karma" bus itin aukštame lygyje.

Dvyniai. Naujųjų metų pradžia įsuks jus į romantišką aplinką, būsite tarp romantiškai nusiteikusių žmonių ir pats jausitės gana pakiliai. Kita vertus, jie atneš tiek pakilimus, tiek nuosmukius, būkite pasiruošęs priimti ryžtingus sprendimus meilės srityje sausio viduryje ir nepalikite neišspręstų dilemų. Po neramaus, susimąstyti verčiančio sausio mėnesio laukite atgaivos sielai. Tikėtina, kad vasaris atneš jums nemažai malonių, romantiškų akimirkų.

REKLAMA

Merkurijaus įtaka kovo mėnesio pradžioje gali atnešti nesusipratimų, kurie jūsų romantinį gyvenimą kartais pavers tikra tragikomedija, bet turėdami aštrų protą išvengsite didelių konfliktų arba nukreipsite juos jums naudinga linkme. Kovo mėnesio pabaigoje ir balandžio pradžioje ypatingai suintensyvės fiziniai instinktai, būsite valdomi aistros, trokšite kūniškų malonumų. Turintiems porą Jaučio ženklo atstovams ypatingi mėnesiai gegužė ir birželis, suprasite, kad kartu jūs neapsakomai laimingi.

Tiek vienišiams, tiek trintiems antrąją pusę, širdies reikalai ypatingai gerai klostysis pirmąjį liepos savaitgalį, daug bendrausite, flirtuosite, atrodys, kad kas minutę įsimylite iš naujo. Vasara žada daug romantiškos veiklos ir įsimintinų akimirkų. Rugpjūčio 25-26 dienomis jūsų energijos lygis bus labai aukštas, jausitės galįs pakeisti pasaulį.

Rudens pradžia gali paspęsti pinkles, įvelti jus į rimtus konfliktus ar intrigas. Būkite ypatingai įžvalgus rugsėjo 10-11 dienomis. Lapkritis nebus toks niūrus ir šaltas kaip gali atrodyti, priešingai, būsite patrauklus ir seksualus, dalinsite šilumą aplinkiniams, trauksite jų dėmesį it magnetas. Bet nuo lapkričio 13 iki gruodžio 3 dienos būkite atsargus su žodžiais: sakykite tik tai, ką galvojate ir galvokite, ką sakote.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų