REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Likus vos žingsniui iki finalo, iš LNK „Kviečiu šokti“ iškrito dainininkė Eglė Jakštytė ir šokėjas Adomas Norkūnas. Pora sulaukė didelės kritikos iš komisijos, per pirmąjį jų šokį komisija parašė rekordinio žemumo balą – penkis. Nors per kitą šokį porai sekėsi geriau, tai jų tai neišgelbėjo. Nors žiūrovai Eglei Jakštytei skyrė penktą vietą, iš komisijos atiteko dvi lemiamos paskutinės - ir už artistiškumą, ir už techninį šokių atlikimą.

REKLAMA
REKLAMA

Iškritusiai porai Teatro arenoje šimtai žmonių plojo atsistoję.

Komisija maksimaliu balų skaičiumi pusfinalyje už artistiškumą apdovanojo orų pranešėją Karoliną Liukaitytę, o už techninį šokio atlikimą – Ireną Starošaitę su Andriumi Grebliku.

REKLAMA

Žiūrovai taip pat daugiausiai balsų skyrė Irenai Starošaitei ir Andriui Greblikui. Antri, žiūrovų nuomone, buvo  Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša, treti – Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus. Paskutiniai žiūrovų lentelėje liko Donatas Bakėjus ir Ernesta Balčiūnaitė.

Susumavus tris rezultatų lenteles, pirmoji vieta pusfinalyje teko Irenai su Andriumi, antroji – Karolinai su Dainiumi, trečioji – Irūnai ir Rimvydui.

REKLAMA
REKLAMA

Į LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ pateko didysis penketukas - Irūna Puzaraitė ir Rimvydas Černajus, Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša, Irena Starošaitė ir Andrius Greblikas,  Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus, Donatas Bakėjus ir Ernesta Balčiūnaitė.

„Kviečiu šokit“ laidos finalas gruodžio 31-ąją bus transliuojamas raiškiuoju HD formatu per specialų LNK HD kanalą. Tai bus pirmoji Lietuvoje lietuviškos programos transliacija per visą šalies televizijų istoriją.

Projekto laimėtojams atiteks dvidešimties tūkstančių litų prizas ir kelionė į Izraelį. Antrosios vietos laimėtojai pasidalins dešimt tūkstančių litų prizą, o trečiąją vietą pelniusi pora dovanų gaus kelionė į Izraelį.

„Kviečiu šokti“ turnyrinė lentelė

1. Irena Starošaitė ir Andrius Greblikas

2. Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša

3. Irūna Puzaraitė ir Rimvydas Černajus

4. Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus

5. Donatas Bakėjus ir Ernesta Balčiūnaitė

6. Eglė Jakštytė ir Adomas Norkūnas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų