REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį, gruodžio 17 d. sostinės Ūkio banko teatro arenoje vyko „Kviečiu šokti“ pusfinalis. Šį kartą čia ant šokių parketo buvo galima pamatyti ne tik dalyvių poras, bet iš motorizuotą techniką – Irenos Starošaitės partneris Andrius Greblikas pasirodymui panaudojo savo mamos motorolerį.

REKLAMA
REKLAMA

Rolandas Vilkončius (nuotr. Balsas.lt)Rolandas Vilkončius (nuotr. Balsas.lt)

Jeigu komisijos nariai buvo nepatenkinti motorolerio išmetamųjų dujų kvapu, tai projekto vedėjas Rolandas Vilkončius, vos pasibaigus poros šokiui nulėkė prie jo, su perdėtu susižavėjimu komentuodamas „kas per mašina“. Pats apsukęs pusę rato ant šokių aiktelės Rolandas nusprendė pagąsdinti motoroleriu komisiją, tačiau trumpas spurtas ir staigus stabdymas baigėsi griuvimu.

REKLAMA

Paklaustas apie tai, ar jo vairuotojo pažymėjime įrašyta ir motociklus leidžianti vairuoti „A“ kategorija R. Vilkončius sakė, kad tokios jis neturi. „Kategorijos nesu išlaikęs, tačiau motociklą vairuoti moku. Tai buvo tie laikai, kuriuos dabar jau galima vadinti ne tik jaunyste, bet ir vaikyste“, ‒ prisimindamas kalbėjo jis.

Projekto vedėjas atkreipė dėmesį, kad motociklo ant žemės jis nenumetė, o švelniai paguldė ant žemės. „Tais laikais, kai aš buvau jaunas buvo tokie „Iž“ markės motociklai. Aš taip pat turėjau vieną, kuris turėjo du cilindrus ir tiesa sakant, buvo skirtas važiuoti su priekaba, o aš lanksčiau be jos. Turėjau vėliau ir „Javą“, ‒ su nostalgija prisimindamas tuos laikus kalbėjo Rolandas.

R. Vilkončius taip pat atkreipė dėmesį, kad tokiems lengviems motoroleriams „A“ kategorija nėra reikalinga. „Pabandykite patys vairuoti tokį motorolerį su automatine pavarų dėže vienoje rankoje laikydami mikrofoną – pamatysime patys, kas bus“, ‒ juokėsi jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų