REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį susirinkusi Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) taryba aptarė partijos strategiją ir taktiką rengiantis 2012 metų Seimo rinkimams.

REKLAMA
REKLAMA

(papildyta 15.34) „Energetikoje turi būti aiškiai išskirtas prioritetas – kryptinga žalios energetikos išvystymas siekiant sumažint priklausomybę nuo importuotų energetinių išteklių Šiam tikslui turi būti sukurtos specialios programos panaudojant   ES paramos lėšas“, – teigiama LSDP vadovo pranešime.

REKLAMA

(papildyta 13.39) Skaitydamas pranešimą „Dėl LSDP strategijos ir taktikos rengiantis 2012 metų LR Seimo rinkimams“ socialdemokratų pirmininkas kritikavo premjero Andriaus Kubiliaus vadovaujamą Vyriausybę, tačiau nuoširdžiai pripažino, kad socialdemokratai apie valdžios perėmimą iki rinkimų negalvoja.

A. Butkevičius pasidžiaugė, kad pagaliau įvertinamos socialdemokratinės iniciatyvos, žmonės pagaliau suvokia, kad progresiniai mokesčiai, didesnė socialinė lygybė bei teisingumas yra reikalingi ne tik patiems skurdžiausiems, bet ir visai visuomenei, jos harmonijai.

REKLAMA
REKLAMA

Jis išsakė nepasitenkinimą ir Vyriausybės veikla energetikos bei švietimo ir mokslo srityse, sveikatos apsaugos sektoriuje, pyko, kad valdantieji visiškai neinvestuoja į naujų darbo vietų kūrimą, o tik beatodairiškai taupo.

Tendencijas apžvelgė savo pranešime partijos pirmininkas, Seimo LSDP frakcijos seniūnas Algirdas Butkevičius.

LSDP pirmininko pavaduotojas, Centrinio rinkimų štabo vadovas Juozas Olekas pristatė naujai iškeltus kandidatus į 2012 metų Seimą vienmandatėse rinkimų apygardose.

Partijos tarybos posėdyje diskutuota apie Seimo rinkimų programos pirminį projektą.

Po diskusijų socialdemokratai ketina priimti nutarimus, kuriais įvertins politines aktualijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų