REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Facebook“ socialiniame tinkle pasirodė žaidimas, kurio dalyviams siūloma išmėginti savo reakciją ir ašarinėmis dujomis „pavaišinti“ buvusį banko „Snoras“ valdybos pirmininką Raimondą Baranauską. Šio „Nupurkšk Snorą“ pavadinto  žaidimo veikėjas – interneto žaidimuose jau matytas ašarinių dujų balionėliu ginkluotas policininkas. Jis išgarsėjo internete po to, kai dujomis purškė niekuo dėtus žmones.

REKLAMA
REKLAMA

Jis tyko prie Seimo pastatytų „Snoro“ „kioskų“ ir laukia, kada viename iš jų pasirodys R. Baranauskas. Žaidimo tikslas - kuo greičiau per nustatytą laiką ašarinėmis dujomis apipurkšti menamą „Snoro“ vadovą.

REKLAMA

Tai jau ne pirmas kartas, kai po didelio atgarsio visuomenėje susilaukusių įvykių  į juos  internete reaguojama pašiepiančiais žaidimais. Dažniausiai šių primityvių, greitosiomis negrabiai sumeistrautų žaidimų veikėjais tampa žinomi politikai, į kurių atvaizdus siūloma šaudyti ar mėtyti įvairius daiktus.

Galima neabejoti, kad Londone vykstančiame R. Baranausko ir V. Antonovo teisme dėl jų išdavimo Lietuvai teisiamųjų advokatai pasinaudos šiuo žaidimu kaip faktu, neva patvirtinančiu, kad grįžus į Lietuvą jam kiltų fizinio susidorojimo pavojus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų