REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apklausa rodo, kad Rusijos ministro pirmininko Vladimiro Putino reitingai nukrito iki žemiausio lygio šiais metais.

REKLAMA
REKLAMA

Rusijos apklausų bendrovė VTsIOM paskelbė pirmos po parlamento rinkimų atliktos apklausos, vykdytos gruodžio 10 – 11 dienomis, duomenis. Rezultatai rodo, kad 51 proc. rusų teigimai vertina V. Putino darbą. Tai yra 10 proc. mažiau nei per apklausą lapkričio 28 – 29 dienomis. Šių metų sausio mėnesį V. Putiną teigiamai vertino 68 proc. respondentų.

REKLAMA

Apklausa atskleidžia, kad gyventojai nelabai patenkinti 59-erių metų šalies lyderiu, kuris ruošiasi prezidento rinkimams kovo mėnesį. Manoma, kad V. Putinas laimės rinkimus, bet jau ne taip lengvai, kaip anksčiau buvo manoma. Galbūt net prireiks antro rinkimų turo.

V. Putino atstovas Dmitrijus Peskovas aiškino, kad parama sumažėjo dėl parlamento rinkimų ir kad premjero reitingai greitai pasitaisys.

„Apskritai V. Putino reitingai išlieka gana aukšti, nors šiek tiek ir svyruoja“, – teigė D. Peskovas.

REKLAMA
REKLAMA

Dešimtys tūkstančių žmonių šeštadienį protestavo, reikalaudami iš naujo surengti parlamento rinkimus. Oponentai tvirtina, kad rezultatai buvo klastojami rinkimus laimėjusios V. Putino „Vieningosios Rusijos“ partijos naudai.

Ketvirtadienį V. Putinas dalyvavo keturių su puse valandų trukmės telemaratone, kur atsakė į daug intriguojančių klausimų.

Taip pat skaitykite:

V. Putinas tiesioginiame eteryje atsakė į intriguojančius klausimus

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų