REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Galingi, velnioniškai greiti, britiškai stilingi ir brangūs. Tokie yra „Aston Martin“ automobiliai. Tiesa, šio gamintojo modelių gamoje yra ir toks automobilis, kurį pamatęs pirmasis Džeimsas Bondas paprasčiausiai nusišautų. Tai „Aston Martin Cygnet“, kuris yra ne kas kita, kaip fraku aprengta „Toyota iQ“. „Aston Martin“ strategai tai puikiausiai supranta ir progai pasitaikius vis bando priminti, kad tai yra visateisis automobilinio džentelmenų klubo narys.

REKLAMA
REKLAMA

Šiomis dienomis „Aston Martin“ išplatino seriją reklaminių filmukų, kuriuose bando pabrėžti „Cygnet“ priklausomybę „Aston Martin“ šeimai. Juose potencialių pirkėjų nuostatas pakeisti bandoma ir prabangiais Honkongo vaizdais, ir pabrėžiant rankų darbo svarbą.

REKLAMA

Žvelgiant iš techninės pusės „Aston Martin Cygnet“ tėra pagal britų gamintojo tradicijas stilizuotas japoniškas mažylis „Toyota IQ“. Tik išorės apdaila ir interjeru nuo japoniško donoro besiskiriantis automobilis varomas „Toyota“ 1,3 litro darbo tūrio 98 a.g. benzininiu varikliu. Kuklu? Tačiau tai labai patogu mažinant bendrastatistinius gamintojo visos modelių linijos taršos parametrus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų