REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgiris“ kelio į Eurolygos „Top 16“ link padarė dar tik pusę darbo - kitą savaitę Aleksandro Trifunovičiaus auklėtiniai privalo laimėti prieš Zagrebo „Zagreb“ krepšininkus. Kitu atveju į kitą etapą žengs arba „Zagreb“, arba Bambergo „Brose Baskets“ komandos.Žalgiriečiams laimėjus prieš kroatus neprireiktų jokių skaičiavimų, tačiau jei Lietuvos čempionai suklups, o „Brose Baskets“ svečiuose pralaimės prieš Atėnų „Panathinaikos“, vieta „Top 16“ džiaugsis „Zagreb“.

REKLAMA
REKLAMA

Savo ruožtu jei „Zagreb“ laimės, bet „Brose Baskets“ paties Atėnų „Panathinaikos“, kelialapį į kitą etapą iškovos Vokietijos ekipa.

REKLAMA

Žalgiriečiams nepalanki matematika susiklostė todėl, kad „Zagreb“ prieš abu savo varžovus iš Lietuvos ir Vokietijos įveikė daugiausiai - 3 kartus iš 4.

Tiesa, yra ir kita medalio pusė. Dėl didžiausio pergalių skaičiaus prieš Malagos „Unicaja“ ir „Brose Baskets“, žalgiriečių ir vokiečių pergalių atveju A.Trifunovičiaus kariauna grupėje užimtų net trečiąją vietą, „Unicaja“ nusmuktų į ketvirtą poziciją, o „Brose Baskets“ liktų penkti.

 

TAIP PAT SKAITYKITE:

Geriausią sezono mačą sužaidęs „Žalgiris“ išsaugojo viltis patekti į kitą etapą

M. Kuzminskas: buvome pasirengę šioms rungtynėms

A. Trifunovičius: didžiuojuosi savo komanda

„Unicaja“ parsivežė pergalę iš Zagrebo ir užsitikrino vietą „TOP 16“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų