REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Meilės laiškas – senas bet geras būdas užkariauti moters širdį. Tačiau ne visi gimė Šekspyrais, tad kartais suregzti gražesnį sakinį gali pasirodyti neįveikiama užduotis. Pateikiame 12 patarimų, kurie padės jums parašyti tokį meilės laišką, kuriam ji negalės atsispirti.

REKLAMA
REKLAMA

Rašydami meilės laišką nebijokite atskleisti savo jausmų. Meilės laiškas turi išreikšti giliausias jūsų emocijas ir jausmus, tačiau turite būti atsargūs ir tinkamai baltame popieriaus lape tuos jausmus perteikti savo mylimajai. Meilės laiškas yra tai, ką žmogus paprastai brangina ir saugo visą gyvenimą, tad turite pasistengti, kad jis būtų tobulas.

REKLAMA

1. Nenaudokite žodžių ar frazių, kurios galėtų ją įžeisti. Nerašykite to, kas galėtų ją nuliūdinti. Jei tarp jūsų kada nors ir buvo dalykų, kurie įskaudino ją arba jus, pamirškite visa tai. Juk nenorite, kad perskaičiusi jūsų laišką ji pultų į depresiją, o ne į jūsų glėbį. Atminkite, kad sudužusią vazą galima suklijuoti, bet žymės lieka amžinai.

2. Prieš rašydamas pagalvokite, kokį laišką jai patiktų skaityti. Moterys yra jautrios ir jai patiktų skaityti tokį laišką, kuris paliečia jos širdį.

REKLAMA
REKLAMA

3. Nebūkite garbėtroška. Rašydamas laišką negalvokite apie save kaip apie idealų vyrą, kurio geidžia visos moterys. Moterims nepatinka pagyrūnai, tad verčiau pripažinkite, kad ir jūs turite trūkumų. Žinoma, nebūtina to rašyti, tačiau tai, kaip save vertinate, tikrai jausis skaitant laišką.

4. Parašykite, kad mylite ją tokią, kokia ji yra, ir kad būtumėte labai laimingas, jei ji galėtų mylėti jus tokį, koks esate.

5. Atskleiskite jai savo emocijas. Aprašykite, ką jautėte tada, kai pirmą kartą ją pamatėte. Kokia ji jums pasirodė? Aprašykite, ką jausdavote, kai laukdavote jos, ateinančios į pasimatymą. Ką manėte, pažvelgęs į jos žalias akis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. Nepamirškite parašyti to, kaip jaučiatės šiandien. Pavyzdžiui, kad velniškai laukiate kiekvieno jūsų susitikimo, kad jums patinka, kaip ji į jus žiūri. Aprašykite visus jos veiksmus ir poelgius, kuriuos jūs dievinate.

7. Parašykite, kuo ji skiriasi nuo visų kitų pasaulio moterų. Galbūt ji gražiausia moteris, kokią jums kada nors yra tekę sutikti, gal ji labai protinga, o galbūt jos nuostabus humoro jausmas.

8. Pradėkite laišką gražiu kreipiniu. Galite kreiptis tiesiog vardu ir pasakyti, kad nuo to laiko, kai ją sutikote, šis žodis jums gražiausiais iš visų kitų žodžių.

REKLAMA

9. Venkite banalių, nieko nesakančių, nors ir romantiškų frazių, tokių kaip „tavo akys kaip dangaus gabalėlis“.

10. Parašykite ką nors apie ateitį, kurią siejate su ja. Parašykite, kad ji jums yra tobula moteris, su kuria norėtumėte praleisti visą likusį gyvenimą.

11. Nepamirškite paminėti, kodėl jums svarbu, kad ji būtų su jumis. Pavyzdžiui, kad be jos jūsų gyvenimas būtų liūdnas.

12. Pasakykite jai, kad jūs ją saugosite ir rūpinsitės, kiek tik pajėgsite, kad ji su jumis visada galės jaustis saugi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų