REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Galbūt šis žmogus panašesnis į reperį nei į bažnyčios šventiką, tačiau kuomet „beatboxu“ užsiimantis pastorius suderino savo muzikinius sugebėjimus su religine aistra, greitai tapo tikra sensacija internete.

REKLAMA
REKLAMA

„Beatboxo biblija“ youtube.com iliustr„Beatboxo biblija“ youtube.com iliustr

Tėvas Gavinas Tyte, taip pat žinomas savo sceniniu pseudonimu TyTe, prieš prieš kardinaliai pakeisdamas savo veiklos kryptį ilgą laiką buvo profesionalus „beatboxeris“. Jau pirmasis jo religinio turinio vaizdo įrašas, pavadintas „Nativity“ per tris savaites „YouTube“ tinklalapyje sulaukė daugiau nei 15 tūkst. peržiūrų.

REKLAMA

Didžiosios Britanijos pietvakariuose esančios Devono grafystės miestelio Uplymo kunigas pirmojo vaizdo įrašo įžangoje praneša: „Kviečiu jus paklausyti „beatboxo biblijos“. Toliau seka religinių motyvų pilnas tekstas, kurį iš esmės galima laikyti internetiniu pamokslu.

Sukurti pirmąjį vaizdo įrašą TyTe paskatino žmonių, 2010 m. mačiusių jo pasirodymą gyvai, atsiliepimai. Pastoriaus „Beatbox'o“ technika pavyzdinga, taigi galima girdėti burna, lūpomis, liežuviu ir balsu imituojamus būgnus bei muzikos instrumentus. Šia neįprasta veikla jis užsiima nuo 8 metų, o techniką tobulino iki tol, kol prieš septynerius metus buvo įšventintas į pastorius.

REKLAMA
REKLAMA

Vedęs vyras, dviejų vaikų tėvas TyTe savo įgūdžius iki šiol pademonstruoja savo pamoksluose, taip pat moko to vaikus mokyklose. Praėjusiais metais jis įrašė gyvo koncerto su Luko gospelo choru ir sulaukė puikių atsiliepimų.

Nuolatinis D. Britanijos „beatboxo“ čempionatų teisėjas ir tinklalapio humanbeatbox.com redaktorius portalui dailymail.co.uk sakė, kad repavimas jam buvo malonus iššūkis. „Man labai patinka rašyti, taigi buvo įdomu, ar įmanoma įrepuoti bibliją. Su reperiais praleisdavau tikrai daug laiko, tačiau perrašyti tekstą taip, kad jis rimuotųsi buvo tikrai sudėtinga“, ‒ kalbėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų