REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Numarintas aktorius gali prisikelti tik seriale. Taip nutiko jaunajam filmo „Zero 2“ aktoriui Mindaugui Papinigiui populiaraus LNK serialo „Pavogta laimė“ tęsinyje. Praėjusiame sezone Mindaugas atliko epizodinį nusikaltėlio Būgio vaidmenį ir buvo nužudytas.

REKLAMA
REKLAMA

„Serialo tęsinyje prisikeliu kaip Būgio brolis Paulius. Mano personažas turi tikslą atkeršyti už brolio žmogžudystę, - pasakoja aktorius. – Paulius širdyje jaučia didelę pagiežą tiems žmonėms, kurie nužudė jo brolį.  Todėl jis suvilioja Brigitą", – pristato savo personažą aktorius Mindaugas Papinigis.

REKLAMA

Brigitą, t.y. savo kolegę Ingą Norkutę Mindaugas pažinojo tik iš televizijos ekranų. Pasak aktoriaus, jie iškart surado bendrą kalbą. „Inga – labai faina moteris. Tarp mūsų greitai atsirado ryšys. Per filmavimus ji man duoda patarimų, kaip geriau sukurti savo personažą. Didelis malonumas su ja vaidinti", – šypsodamasis pasakoja aktorius.

Aktoriui įstrigo suvaidintos intymios scenos su Inga Norkute. Jiems jas reikėjo vaidinti iš karto, pabendravus vos valandą.  Mindaugas neslepia, kad vaidinti sekso scenas malonu, tačiau seriale - sunku. „Seriale nėra jokio intymumo, reikia jį sukurti. Turi apsimesti, kad  partnerė  traukia, kad tarp mūsų meilės kibirkštis. Man padėjo tai, kad kol kas neaišku, ar Paulius iš tikrųjų susižavi Brigita,  ar yra paskutinis šliužas, kuris nori tik atkeršyti", - teigia Mindaugas.

REKLAMA
REKLAMA

Mindaugas džiaugiasi proga vaidinti populiariame seriale, kurios stipri kūrybinė grupė ir vaidina garsūs Lietuvos aktoriai. Pirmajame sezone jam patiko dirbti su Valda Bičkute, Daliumi Mertinu, režisieriumi Mantu Verbiejumi. Mindaugas vertina tai, kad naujame sezone tenka dirbti su kitomis serialo žvaigždėmis bei naująja režisiere Inesa Kurklietyje. „Ji įnešė daug naujų spalvų. Džiaugiuosi, kad „Pavogta laimė“ – ambicingas projektas ir vienas iš geriausių serialų Lietuvoje“, – teigia Mindaugas.

Aktorius prisipažįsta, kad kol kas jį atpažįsta tik jo kaimynės laiptinėje. „Gal ir gerai, kad tik kaimynės. Didelio populiarumo nesiekiu. Jis man reikalingas tam, kad galėčiau toliau vaidinti, užsiimti mėgstama veikla.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų