REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujasis Guy Ritchie filmas apie legendinį detektyvą „Šerlokas Holmsas 2: šešėlių žaidimas“, kuris Lietuvą pasieks gruodžio 30-ąją, žada vis daugiau staigmenų. Be žaviosios čigonės, kurią vaidins švedų aktorė Noomi Rapace, žiūrovai išvys ir kitą, tiesa, ne tokią patrauklią „damutę“. Ja taps pats Šerlokas Holmsas.

REKLAMA
REKLAMA

Robertas Downey jaunesnysis žurnalistams paatviravo filmuodamasis naujajame filme apie genialų detektyvą tyčia apsirengęs moteriškais drabužiais. 46-erių aktorius pasakojo Eonline.com, kad jo herojus turėjo pasirodyti slapta ir užsimaskavęs.

REKLAMA

Pagal scenarijų Šerlokas Holmsas turėjo persirengti šventiku, tačiau tai R. Downey jaunesniajam pasirodė nuobodu ir neįdomu. Jam labiau patiko netikėtai į galvą šovusi idėja apsimesti moterimi, tad būtent ją aktorius ir pasiūlė filmo kūrėjams. Šie, R. Downey jaunesniojo nuostabai, sutiko su pasiūlymu.

„Man atrodo, su ta suknia atrodžiau taip, lyg mano sesė ruoštųsi Rusijos olimpiadai ir būtų pavartojusi steroidų. Kvailiausia, kad tai buvo mano paties mintis, jos scenarijuje nebuvo... Bet būti šventiku man pasirodė visai buka“, – pasakojo aktorius.

REKLAMA
REKLAMA

Gavęs prodiuserių pritarimą R. Downey jaunesnysis nebeturėjo kur trauktis. Jis prisipažino drovėjęsis pasirodyti su moters kostiumu filmavimo aikštelėje. „Kai įėjau, buvo šiek tiek nesmagu. Dauguma juk žinojo, kad aš taip sugalvojau. Neabejoju, jie svarstė: „Įdomu, Robertas pats norėjo sau „transvestito dienos“ ar studija jam padarė paslaugą?“ – šmaikštavo aktorius.

Įvertinti Šerloką Holmsą su suknele Lietuvos žiūrovai galės jau nuo gruodžio 30-osios.

Filmo „Šerlokas Holmsas 2: šešėlių žaidimas“ lietuviškai titruotas anonsas:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų