REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) pirmininko pavaduotojas Vytautas Bogušis pareiškė susirūpinimą dėl krašto apsaugos ministrės Rasos Juknevičienės, jo nuomone, absoliučiai nepagrįstos kritikos Valstybės saugumo departamento vadovui Gediminui Grinai.

REKLAMA
REKLAMA

„Mano galva, kritikos strėlių iš krašto apsaugos ministrės generolas G. Grina susilaukė dėl to, kad jo vadovaujama VSD tarnyba netapo konservatorių klapčiukais“, – sakė parlamentaras V. Bogušis.

REKLAMA

Pasak politiko, NSGK svarstant papildomo finansavimo klausimus, R. Juknevičienė, kuri yra ir Nuolatinė Valstybės gynimo tarybos narė, o taip pat antrasis žmogus konservatorių partijoje (Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos pirmininko pavaduotoja – aut. past.), mėgindama motyvuoti savo poziciją, kodėl papildomų pinigų VSD skirti nereikia, leidosi į nedviprasmiškus vertinimus, kad VSD vadovas G. Grina nėra pakankamai lojalus partijai.

V. Bogušiui susirūpinimą kelia ir tai, kad, jo nuomone, pati KAM ministrė daugiau dėmesio skiria reprezentacijai ir įvaizdžiui nei savo vadovaujamos įstaigos efektyviam lėšų panaudojimui: „Galiu pagirsti Lietuvos karo ministrę už tai, kad ji labai efektingai atrodo tarptautiniuose forumuose, bet apgailestauju dėl to, kad ji nevykdo NATO duotų įsipareigojimų ir nesirūpina KAM ūkiškumu.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų