REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Milijardierius Michailas Prochorovas, pareiškęs, kad dalyvaus Rusijos prezidento rinkimuose, aktyviai ruošiasi artėjančiai kovai dėl aukščiausio šalies posto. M. Prochorovas asmeniškai vadovaus savo rinkiminei kampanijai iki tol, kol suras tinkamą savo štabo vadovą. Renkantis kandidatus, prioritetas skiriamas jauniems žmonėms, kurie niekaip nėra susiję su politika ir masinėmis žiniasklaidos priemonėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Užsienio žiniasklaidos nuomonė apie Prochorovą nėra vienareikšmė. Vieni teigia, kad milijardierius yra susitaręs su Putinu ir į rinkimus eina būtent jo paliepimu, kad akumuliuotų opozicijos balsus ir tokiu būdu padėtų Putinui iškovoti lengvesnę pergalę. Kiti jau dėlioja naujus rinkiminės kovos scenarijus ir analizuoja, kaip keisis situacija Rusijos politinėje arenoje, atėjus Prochorovui.

REKLAMA

Šiuo metu milijardierius skubiai formuoja palaikymo grupę, kad spėtų paduoti oficialų prašymą į Centrinę rinkiminę komisiją. Be techninių uždavinių Prochorovą jaudina ir įvaizdžio problemos – oligarcho aplinkoje kalbama, kad dėl prezidento posto turtingiausias Rusijos viengungis pasiruošęs skubiai vesti.

Prochorovo įvaizdžiu labiausiai susirūpino jo draugai. Pasak jų, rinkėjams imponuoja šeimyninis prezidento statusas. Dėl to Prochorovui patarta pagalvoti apie šį aspektą. Milijardieriaus šalininkai neatmeta galimybės, kad elektoratas neigiamai vertins faktą, kad Prochorovas vis dar nėra vedęs. Tačiau Prochorovo aplinka įsitikinusi: jei šis faktas iš tiesų trukdys siekti prezidento posto, Prochorovas jį operatyviai išspręs.

REKLAMA
REKLAMA

Prochorovo meilės reikalais žurnalistai domėjosi dar tada, kai šis tik paskelbė apie ketinimus išbandyti save politikoje. Prochorovas nieko nekomentavo, apsiribodamas pastebėjimu, kad tiki meile ir iki šiol laukia savo antros pusės, praneša Newsru.

Pasak gandų, kurie buvo plačiai aptariami žiniasklaidoje, Prochorovas, būdamas 17 metų, susilažino su savo draugu, kad neves iki 42 metų ir iki šiol laikosi susitarimo. 2007 metais, prieš pat 42 milijardieriaus gimtadienį, pasirodė informacija, kad Prochorovas nusprendė vesti pirmą pasitaikiusią moterį, kad vėliau iš karto išsiskirtų. Viena iš pretendenčių tuomet buvo minima Ksenija Sobčiak, tačiau vėliau šie pranešimai buvo paneigti.

Taip pat skaitykite:

Rusijoje artėjant naujiems rinkimams: kompanija vis įdomesnė

Kodėl M. Prochorovas nebijo mesti iššūkio V. Putinui?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų