REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai daugelis Vilniaus vietų po Kalėdinių vaišių užsklendę duris ilsėsis, „Lofte“ tikrai nebus ramu.

REKLAMA
REKLAMA

Šiemet Kalėdos menų fabrike bus ypatingos ir jas lydės net du jaukūs šventiniai renginiai: draugams ir tėvams bei pirmą kartą – specialiai vaikams.

REKLAMA

Jau tradiciškai antrąją Kalėdų dieną, gruodžio 26-ąją, grupė „Skamp“ kviečia į menų fabrike vyksiantį koncertą „Coming Home for Christmas“.

Praeitais metais tokiu pat stebuklingu metu tame pačiame „Lofte“ vykęs grupės koncertas sušildė daugybę širdžių, kojų ir pirštų galiukų.

„Skamp“ (nuotr. Organizatorių)„Skamp“ (nuotr. Organizatorių)

„Norisi ir vėl visus susitikti, pasveikinti ir padainuoti. Dabar per Kalėdas dažniausiai dainuoju tik savo vaikams, tačiau „Loftas“ man kaip antri namai, tad visus labai ten kviečiu“, – magiškiausią metų laikotarpį palydėti kartu ragina „Skamp“ daugiametės sėkmės priežastis – žavioji Erica Jennings.

REKLAMA
REKLAMA

Kalėdiniai kvapai, raudoniu išmuštos karštų gėrimų stiklinės, vaikų klegesys, draugų, apsikabinimai ir sveikinimai bei visiems gerai žinomos šios jau daugiau nei 13 metų gyvuojančios grupės dainos, baladės ir smagūs patrypimai – tokia nusimato gruodžio 26-oji.

Ona Kolobovaitė (nuotr. Organizatorių)Ona Kolobovaitė (nuotr. Organizatorių)

Kitą dieną, gruodžio 27-ąją, menų fabrikas pirmą kartą virs vaikų „Loftu“. Šiuolaikiškai mąstančios šeimos kartu su savo atžalomis yra kviečiamos į muzikinį detektyvą „Kas prarijo Kalėdų Senelį?“, kuriame pirmu smuiku gros aktorius Dominykas Vaitiekūnas ir dainininkė Onutė Kolobovaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tikros Kalėdos, vaikystė, linksma muzika, aktorių ir muzikantų pasirodymai, pasakų personažai, kurių vaizdai bus projektuojami ant didžiulės menų fabriko sienos, garantuoja gerą laiką tiek vaikams, tiek jų tėvams.

„Tikimės, kad toks šių metų Kalėdinis planas, po kelių dienų šventinių patiekalų ragavimo ir dovanų popieriaus plėšimo, patiks žmonėms“, – reziumuoja jaukumu bei šventine nuotaika „Lofte“ besirūpinanti Živilė Diawara, viena iš menų fabriko steigėjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų