REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tris vaikus pagimdžiusi aktorė Angelina Jolie neatmeta galimybės pastoti dar kartą, praneša naujienų portalas dailymail.co.uk. Seksualioji aktorė atskleidė, kad su vyru Bradu Pittu jie svarsto apie galimybę turėti dar vieną vaiką.

REKLAMA
REKLAMA

„Kol kas dar niekas nesuplanuota, bet kas žino, galbūt greitu metu pastosiu“, - prasitarė moteris. Iš viso pora augina šešis vaikus: tris biologinius ir tris įsivaikintus iš Kambodžos, Etiopijos ir Vietnamo.

REKLAMA

Nors būdama su savo šeima aktorė jaučiasi nepaprastai laiminga, ji taip pat atskleidė, kad vieno dalyko, draugių, jos gyvenime visada trūko.

„Vaikystėje mėgau žaisti su mergaitėmis. Bet kino versle neturiu nei vienos draugės. Tiesa, yra kelios pažįstamos, su kuriomis sutariu, tačiau su jomis niekur neinu. Laisvą laiką paprastai leidžiu namuose. Esu namisėda“, – pasakojo garsioji A. Jolie.

Kol kas viena geriausių aktorės draugių ir kolegių yra dainininkė Gwen Stefani. Moterys bendrauja šeimomis. Jų vaikai mėgsta drauge žaisti, tad A. Jolie neatsisako nuvykti ir pas Gwen į Londoną.

REKLAMA
REKLAMA

Angelina Jolie (nuotr. SCANPIX)Angelina Jolie (nuotr. SCANPIX)

 

Tačiau geriausiu savo draugu moteris laiko vyrą Bradą Pittą, su kuriuo mėgsta šnekučiuotis įvairiausiomis temomis.

„Daug bendrauju tiek su vaikais, tiek su Bradu. Mano rate nėra daug žmonių, kuriais galėčiau pasikliauti ir su jais suartėti“, – sakė aktorė.

Filmų „Lara Kroft“, „Ponas ir ponia Smitai“ žvaigždė prasitarė, kad galvoja apie pasitraukimą iš kino industrijos.

„Vieną dieną pabudau ir pagalvojau: aš aktorė. Ar norėjau ja tapti? Kaip tai atsitiko? Greičiausiai, to norėjau ne aš, o mano mama. Žinoma, nesu nusiteikusi prieš šį darbą, tačiau vis pagalvoju, ar ne per vėlu imtis ko nors kito“, – atskleidė garsenybė.

Angelina Jolie su vaikais (nuotr. Alloverpress.ee)Angelina Jolie su vaikais (nuotr. Alloverpress.ee)

A. Jolie prasitarė, kad jos karjeros planus gali sustabdyti motinystė. Moteris tikina, kad geresnio vyro nei B. Pittas negalėjo tikėtis: „Bradas mano gyvenimui suteikė daugiau prasmės. Mes sukūrėme šeimą, kurią labai branginu.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų