REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Patruliuojantys policijos ekipažai gavo pranešimą, kad miesto gatvėmis važiuoja automobilis, vairuojamas galimai neblaivaus vairuotojo. Netrukus automobilis buvo sustabdytas, o patikrinus vairuotoją, nustatytas vidutinis girtumo laipsnis - 2.18 promilės.

REKLAMA
REKLAMA

Situacija eilinė, asmenybė - išskirtinė. Vairuotojas, pasirodo, yra JAV krepšininkas DeJuanas Collinsas, „Žalgirio“ komandos įžaidėjas. Važiuojantis „Renault“ markės automobiliu, papuoštu savo vardu ant durelių.

REKLAMA

Didelio džiaugsmo veide nematyti. Ir nieko keisto. Visi, kam teko pasėdėti ant galinės policijos automobilio sėdynės, supranta kaip jaučiasi ponas DeJuanas. Pareigūnas surašė administracinės teisės pažeidimo protokolą, paaiškino, kokie bus tolimesni veiksmai, kai byla pateks į Kauno miesto apylinkės teismą.

Netrukus viskas buvo baigta, bet įžaidėjas nutarė pažaisti. Ir išlieti visą pyktį ant situaciją filmavusio LNK „Farų“ laidos operatoriaus. Snaiperis yra snaiperis. Du smūgiai, abu taiklūs. DeJuano Collinso tritaškius naktinio Kauno gatvėse žiūrovai išvys šiandien, trečiadienį, 19. 15 val. „Farų“ laidoje.

REKLAMA
REKLAMA

Aišku, sudaužytos kameros gaila. Nors iš kitos pusės, tokią ir aukcione galima parduoti. Pareigūnams teko įsikišti ir apginti operatorių. Tačiau šis nesivaldė. Nusikeikti mišria lietuvių rusų kalba jam nepavyko, tačiau angliški keiksmažodžiai liejosi laisvai.

Krepšininko kompanionė uždarė langą, bet DeJuano tai nenuramino. Jis bandė pareigūnų kantrybę žarstydamasis grubiais įžeidimais. Panelė nuoširdžiai stengėsi kuo greičiau išvažiuoti, bet situacija išmušė ją iš vėžių. Už nugaros – policijos automobilis, iš dešinės įsisiautėjus žvaigždė, iš priekio - pareigūnas. Kur čia įmesi tinkamą bėgį. Krepšininkas klausė tiktai savo kompanionės. Ir merginai pavyko tik iš trečio karto įsodint jį į automobilį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų