REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ką daryti viešai gavus antausį: garsiai trenkti durimis ar apsimesti, kad nieko ypatingo neįvyko, ir likti prišildytose kėdėse? Tokį galvosūkį dabar sprendžia valdantieji liberalcentristai ir liberalai.

REKLAMA
REKLAMA

Demonstratyvų antausį liberalams vakar skėlė jų vyresnieji koalicijos partneriai konservatoriai, Seimo plenariniame posėdyje suvieniję jėgas su opozicinėmis partijomis.

REKLAMA

Po pateikimo buvo palaimintas visas paketas su kitų metų biudžetu susijusių įstatymų, jau pramintų „naktinė mokesčių reforma Nr.2“, kuriems kategoriškai priešinosi Liberalų sąjūdis ir liberalcentristai.

Tai – vadinamuosius prabangos ir progresinius mokesčius, indėlių palūkanų apmokestinimą, pervedimų stabdymo į privačius pensijų fondus numatantys projektai.

Daugumą minėtų projektų šiomis dienomis stūmė konservatoriai, užsitikrinę socialdemokratų, „darbiečių“ ir „tvarkiečių“ paramą.

Premjeras ir konservatorių lyderis Andrius Kubilius, kiek pakoketavęs, vakar drausmingai balsavo kartu su opozicija ir savo partijos frakcija.

Liberalų sąjūdžio ir liberalcentristų atstovai, kurie balsavo „prieš“ arba susilaikė, atsidūrė mažumoje, rašo „Lietuvos rytas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų