REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Svarbiausia klubinė naktis Kaune šią žiemą. Šiais žodžiais didžėjų trejetas – Ignas, Kastis Torrau ir Donatello – įvardina gruodžio 16 dieną lofte „Gargaras“ įvyksiančią šokių muzikos fiestą „Muzika“. Čia po vienu stogu tikimasi surinkti virš tūkstančio klubiniam skambesiui neabejingų naktinėtojų.

REKLAMA
REKLAMA

Po ilgos pertraukos

„Visi trys vienoje scenoje negrojome lygiai pusę metų. Ta proga užkursime masyvią klubinę naktį, prisodrintą kokybiškos ir energingos šokių muzikos. Paskutiniu metu Kaune tokių renginių nevyksta, todėl iš anksto jaučiame stiprų publikos palaikymą. Žmonės pasiilgę didelio įvykio, kaip ir mes patys“, – sakė Donatello.

REKLAMA

Neeilinei nakčiai didžėjai ieškojo įdomių patalpų – vietos, kuri būtų ne tik patogi ir erdvi, bet ir nauja. „Visus šiuos kriterijus su kaupu atitiko „Gargaras“. Betrūksta lofto garso ir apšvietimo sistemai pridėti papildomos galios. Garso turėsime tiek, kad skilinės čerpės“, – taupyti ausų nelinkęs Ignas.

Bus naujienų

Didžėjų trejetas artėjančią naktį užpildys klubiniais kūriniais, kurie šiemet skambėjo garsiausiai. „Savo rankose turime riebias septynias nakties valandas. Visas jas skirsime energingam skambesiui. Bus pompa, teks šokti – laiko ramstyti sienų tikrai neliks“, – sakė Kastis Torrau.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp pagrindinių nakties vinių – naujausių kūrinių triptikas, kurį Kastis Torrau ir Donatello studijoje paruošė kartu su Arnu D. Didžėjai scenoje pristatys gabalus „Drama“, „Melodrama“ ir „Dilema“, kuriuos jau netrukus išleis D. Britanijos kompanija „Stripped Recordings“.  „Pagrosime visus tris“, – anonsavo Kastis Torrau.

Ignas atsakys skambiomis naujienomis, kurių priskynė praėjusią savaitę vizituodamas Berlyno ir Londono prodiuserius ir didžėjus.

Lygino marškinius fotosesijai

Ir paskutinis akcentas, sufleruojantis, kad artėjantį penktadienį laukia neeilinis įvykis. Tai – specialiai „Muzikos“ nakčiai surengta fotosesija, kurioje vyrai suspindo solidumu.

Koks pragaras turi atsitikti, kad dalykiškų drabužių privengiantys didžėjai būtų priversti spraustis į baltus marškinius? „Geriausio draugo vestuvės. Penktadienį mūsų visų laukia ne mažesnė šventė“, – šypsojosi Ignas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų