REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ komandos vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius prieš vieną svarbiausių sezono akistatų demonstruoja ramybę. Serbas yra įsitikinęs, kad kauniečiai savo ekipoje turi pakankamai patyrusių žaidėjų, kurie pajėgs pakelti šią psichologinę naštą ir ketvirtadienį Bamberge laimės Eurolygos dvikovą prieš „Brose Baskets“, rašo „Kauno diena“.

REKLAMA
REKLAMA

„Brose Baskets“ – stabili komanda, kuri panašiu stiliumi rungtyniauja ne tik šį sezoną, tačiau pastaruosius kelerius metus. Praėjusį sezoną jiems labai nedaug trūko, jog patektų į Eurolygos „Top 16“ etapą. Pergalė svečiuose prieš Malagos „Unicają“ ypač priartino šios komandos šansus žengti toliau. Tai tikrai stipri ir gera ekipa, kuri ketvirtadienį spręs savus uždavinius. Savo ruožtu, mes spręsime savus“, - nuotaikomis prieš ateinantį mūšį Bavarijoje dalijosi A. Trifunovičius.

REKLAMA

Treneris pasidžiaugė, kad visi žaidėjai sveiki ir pasirengę kovai. „Tikiuosi, kad parodysime charakterį, ištaisysime praėjusios savaitės klaidas ir nugalėsime“, - vylėsi specialistas.

Serbas nebuvo linkęs sureikšminti to fakto, kad šiose rungtynėse spręsis gyvybės ir mirties klausimas. „Gyvybės ar mirties klausimas šiame mače spręsis ne tik mūsų ekipai. Varžovų ekipa yra ne ką lengvesnėje padėtyje. Be to, jie žais namuose, tad jaus papildomą psichologinį spaudimą. Jei mes save laikome „Top 16“ etapo komanda, privalome laimėti tokias rungtynes. Abi ekipos turėjo nemažai progų anksčiau, kai kuriomis jų pasinaudojo, kai kuriomis ne. Turime tikrai pakankamai patyrusių žaidėjų, kurie ne kartą yra žaidę tokios svarbos rungtynes, tad jiems nieko nebus naujo“, - neabejojo treneris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų